Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.01.2024

Мобільна ракетна установка MCAV-014 Alheda здатна вражати будь-які цілі високоточними ракетами на відстані до 10 км


MCAV-014 Alheda, наземна система запуску ракет, представлена компанією Calidus


Мобільна ракетна установка MCAV-014 Alheda

MCAV-014 Alheda, наземна система запуску ракет, представлена компанією Calidus, відрізняється своєю мобільністю, що дозволяє швидко розгортати систему у різних оперативних умовах. Система управління вогнем забезпечує розгортання двох основних ракет "Alheda" та "Logir". Башта розрахована на повний поворот, на 360 градусів та кут піднесення на 45 градусів, що підвищує її експлуатаційну гнучкість, особливо у режимі дистанційного ведення вогню.

Побудований на шасі MCAV-20, MCAV0014 Alheda має міцну та маневрену платформу, що забезпечує ефективну навігацію на складній місцевості. Шасі MCAV-20 забезпечує плавну маневреність та покращений захист, дозволяючи пусковій установці Alheda швидко та точно позиціонуватися для ураження цілей на різних дистанціях.

MCAV-20 компанії Calidus, є броньованою машиною, призначеною для забезпечення високого рівня захисту екіпажу при збереженні виняткової мобільності. Оснащений 6,7-літровим дизельним двигуном Cummins потужністю 300 кінських сил може розвивати швидкість до 110 км/год і має запас ходу 800 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий реактивний безпілотник з ІІ типу «вірний ведущий» зможе працювати в контакті з винищувачами, бомбардувальниками

Його незалежна система підвіски та міцна броня, здатна протистояти вогню стрілецької зброї та артилерійських уламків, а вибухозахищене днище, роблять його ідеальним для складних умов експлуатації. Озброєння MCAV-20 може включати – 30-мм гармата, 7,62-мм кулемет та 40-мм гранатомет.

Мобільна ракетна установка MCAV-014 Alheda

Ракета Logir має розширені характеристики, такі як неохолоджувана інфрачервона ГСН (IIR) та інерційна навігаційна система (INS) на основі MEMS. Його двоступінчаста система наведення, що поєднує інерційну навігацію та самонаведення за зображенням, дозволяє точно вразити ціль на відстані до 8 км.

Ракета Alheda забезпечує збільшену дальність дії і підвищену точність як по нерухомих, так і по цілях, що рухаються, з дальністю дії 10 км. Змінні боєголовки та варіанти системи наведення (SAL або IIR) роблять його універсальним вибором для різних бойових сценаріїв.

Схожі матеріали:
👁 584
Категорія: Технології
Теги: зброя, ракетний комплекс, ракетна установка, бойова машина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ