Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2022

Букет у подарунок — символіка кольору


Квіткова композиція подарує масу позитивних емоцій та покращить настрій


Букет у подарунок

Букет у подарунок — символіка кольору

Свята не обходяться без гарного букета для винуватця урочистості. Квіти мають приховану символіку, де значення має не тільки кількість бутонів, але і їх кольорова гамма. У минулі часи пари розмовляли за допомогою квіткових композицій. Отримавши квіти, дама «читала» послання від кавалера: освідчення в коханні, пропозиція зустрітися, відмова від стосунків. Флористи магазину квітів Flori1.com створять букет зі змістом, щоб клієнт без слів міг розповісти про свої почуття рідним та близьким.

Значення основної кольорової палітри букета

Квіткова композиція подарує масу позитивних емоцій та покращить настрій. Колір букета багато розповість про ставлення дарувальника до винуватця урочистостей. Трактування значення може відрізнятися в різних країнах, тому при купівлі квітів додатково поцікавтеся, що символізує конкретний колір в рідній країні адресата.

Основні значення:

  1. Білий. Вважається нейтральним. Білі бутони чудово поєднуються з рослинами будь-якого забарвлення. В Україні білий колір символізує чистоту та невинність, а на Сході асоціюється з жалобою.
  2. Червоний. Символізує кохання, пристрасть, бажання. Цей колір привертає увагу, означає силу та перемогу. Букет із червоними квітами дарують коханим на будь-яке свято та просто без приводу.
  3. Синій. Втілює тугу і холодний спокій. Букет продемонструє, що на дарувальника можна розраховувати у будь-якій ситуації. Традиційно сині композиції дарують чоловікам, а в жіночому букеті комбінують кілька відтінків, наприклад, синій із кремовим чи білим.
  4. Бордовий. Уособлює мудрість та повагу. Бордові букети дарують зрілим жінкам як знак уваги та поваги.
  5. Фіолетовий. Незвичайний та таємничий колір, що асоціюється з чутливістю, величчю та гідністю. Розкішний фіолетовий букет можна подарувати колезі, мамі, свекрусі, тещі, чоловікові будь-якого віку.
  6. Рожевий. Втілює красу та ніжність. Рожевий букет можна вручити коханій дівчині, сестрі чи дружині. Юним леді дарують квіти з дрібними світло-рожевими бутонами, а старшим жінкам купують насичено-рожеві бутони з напіврозкритими пелюстками.
  7. Помаранчевий. Символізує духовну силу, гордість та владу. Підходить як подарунок колезі на професійне свято. Для створення чоловічого букета комбінують оранжеві та сині квіти.
  8. Жовтий. Цей яскравий сонячний колір символізує щастя та гарний настрій. Жовта композиція підходить у подарунок сестрі чи подрузі. Жовті квіти чудово поєднуються з рослинами інших тонів.
  9. Коричневий. Означає спокій, рівновагу та стабільність. Букет у коричневих тонах не варто дарувати на важливі урочистості, підходить як презент чоловікам та жінкам на професійне свято.

Існує безліч квітів найрізноманітніших кольорів. Флористи інтернет-магазину квітів Flori1.com пропонують букети незвичайного забарвлення:

  • Чорний. Символізує смуток та скорботу.
  • Зелений. Означає спокій та світ. Зелені квіти, виведені вченими штучно, виглядають розкішно та незвично. Зелений букет можна подарувати творчій людині, що буде в захваті від оригінального презенту.
  • Кораловий. Означає захоплення та поклоніння. Букет у коралових тонах дарують жінці будь-якого віку.
  • Бежевий. Символізує подяку та радість.
  • Бузковий. Уособлює перше кохання. Підходить як сюрприз на романтичне побачення.
  • Блакитний. Уособлює чистоту та вірність. Блакитний букет дарують молодій дівчині.
  • Рудий. Це означає тепле трепетне ставлення до одержувача.
  • Персиковий. Демонструє радість зустрічі та подяку.
  • Бірюзовий. Втілює спокій і добродушність. Такі квіти можна поєднувати зі світлими або насиченими бутонами.
  • Малиновий. Символізує бурхливий розвиток та безкорисливість.
  • Ліловий. Уособлює таємничість і мудрість.
  • Лимонний. Уособлює щедрість, багатство та процвітання. Такий букет замовляють колезі чи діловому партнеру.

Двоколірні та різнокольорові букети


Букет у подарунок


Двоколірний букет — чудова можливість підняти настрій і скласти позитивне враження. В інтернет-магазині квітів Flori1.com можна придбати різноманітні сорти із двоколірними бутонами. Такі букети не дарують чоловікам: квіти виглядають надто вишукано та романтично.

Розкішний двоколірний букет символізує освідчення в коханні, поклоніння перед досконалою красою. Композиція із двоколірних рослин означає сильні почуття незалежно від комбінації відтінків пелюсток.

Мікс-композиція з різнокольорових бутонів виглядає яскраво та ефектно незалежно від складу. Різнокольоровий букет уособлює радість, щастя, удачу та гарний настрій. Замовити доставку квітів в Полтаві https://flori1.com/uk/ukraina/117-poltava/ можна як чудовий презент на будь-яке свято і просто без приводу. Мікс-букет підходить на подарунок родичам, друзям та знайомим. Зі смаком обраний букет квітів допоможе висловити почуття та підніме настрій!



Схожі матеріали:
👁 354
Категорія: Прес-реліз
Теги: Двоколірний букет, квіти, Квіткова композиція, букет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ