Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.03.2020

Чергове засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету


Члени ради обговорили основні етапи впровадження громадського бюджету на 2020 рік.


26 лютого 2020 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі).

Громадський бюджет або бюджет участі — це Програма, завдяки якій жителі Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади впливають на розподіл частини коштів місцевого бюджету та сприяють розвитку громади.

Чергове засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету
 

За її умовами кожен небайдужий житель громади може подати заявку на реалізацію проєкту, який вирішить нагальну проблему населеного пункту Гребінківської ОТГ та покращить умови проживання в ньому.

Члени ради обговорили основні етапи впровадження громадського бюджету на 2020 рік. Слід відмітити, що буде організовано інформаційну та промоційну кампанію з ознайомлення жителів громади з основними положеннями громадського бюджету (бюджету участі).

Етап подання проєктних заявок триватиме в робочий час з 1 до 31 березня поточного року. Подавати проєкти можна буде в відділ містобудування, архітектури та житлово- комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 35 м. Гребінка.

Слід зазначити, що автор проєкту - член територіальної громади віком від 14 років, який в порядку, визначеному Положенням про громадський бюджет, підготував та подав проєкт для реалізації за рахунок коштів Громадського бюджету.

Основні вимоги до проєктів - відповідність пріоритетам розвитку громади, спрямованість на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду міста чи села, сприяння соціально-економічному і культурному розвитку, впровадженню сучасних інноваційних технологій.

Після проведення оцінки та аналізу поданих проєктних заявок їх буде представлено на розгляд жителів Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, які оберуть кращі шляхом голосування.

Схожі матеріали:
👁 670
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: бюджет, засідання координаційної ради, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ