Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.10.2017

Чергове засідання штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей


Турбота про оздоровлення нації - одне із найголовніших завдань держави


Чергове засідання штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей18 жовтня 2017 року у відділі освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації відбулося розширене засідання районного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей, на якому були присутні міський голова Колісніченко В.І., перший заступник голови Гребінківської РДА Запорожець С.В., директор Гребінківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Даценко В.В., санітарний фельдшер Гребінківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Коновалова Т.Г., заступники директорів  з виховної роботи шкіл міста, відповідальні за організацію оздоровлення учнів.

На засіданні було розглянуто підсумки оздоровлення та відпочинку дітей району в 2017 році та намічено напрямки роботи по організації оздоровлення в 2018 році. Особливу увагу було приділено аналізу роботи щодо оздоровлення дітей пільгових категорій. Підбито підсумки проведення оздоровчого періоду у пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням.  

Головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Хворостян О.О. проведена значна робота по координації зусиль всіх відповідних ланок з метою проведення оздоровчої кампанії «Літо 2017» у районі.

Організація оздоровлення дітей району високо оцінена Полтавською  обласною державною адміністрацією на засіданні обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку, яке відбулося 13 жовтня 2017 року.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Носова Наталія Станіславівна зазначила, що забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист та всебічний розвиток – є основним завданням державної політики у сфері охорони дитинства. Особливу увагу при цьому зосереджено на оздоровленні дітей, а особливо тих, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.


Гребінка: засідання районного штабу
 

Міський голова Колісніченко Віталій Іванович запевнив, що оздоровлення дітей - це той напрямок роботи, який матиме підтримку громади, і акцентував увагу на виконанні завдань з організації оздоровлення підростаючого покоління.

Перший заступник голови Гребінківської РДА Запорожець Сергій Вікторович наголосив, що рівень проведення оздоровчої кампанії свідчить про злагоджену роботу відділу освіти, молоді та спорту та всіх відповідальних за організацію оздоровлення та відпочинку учнів осіб. Запевнив, що Штабом буде проводитись робота по підвищенню показників оздоровлення дітей у 2018 році.
 

Гребінка: засідання районного штабу
 

Коновалова Тетяна Георгіївна проаналізувала діяльність пришкільних таборів, відмітила належну організацію заходів з безпеки життєдіяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2: "Де козаки - там і слава!"

Даценко Валентина Василівна наголосила на важливості оздоровлення дітей, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах.

Заступники директорів з виховної роботи навчальних закладів відзначили роботу відділу освіти, молоді та спорту, позашкільних навчальних закладів, інших структур, відповідальних за дану роботу, у допомозі в оздоровленні у пришкільних таборах.

Гребінка: засідання районного штабу
 

Акцентовано увагу на активізації роботи з батьками, директорами шкіл у напрямку популяризації відпочинку у пришкільних таборах, позаміських закладах відпочинку. Також було обговорено шляхи урізноманітнення дозвілля у навчальниз закладах району з метою забезпечення дітей цікавим та активним відпочинком.

Гребінка: засідання районного штабу


Схожі матеріали:
👁 1662
Категорія: Шкільний екран
Теги: відпочинок, оздоровлення, засідання, діти, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ