Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.09.2019

Чудовий брендований сувенірчик - скляна ялинкова куля з логотипом


Скляні ялинкові кулі з логотипом. Хочеш такі?


Ще не вибрали, що дарувати своїм партнерам і корпоративним клієнтам в передноворічні дні? Зверніть увагу на яскравий сувенір, що запам'ятовується, - ялинкова куля з логотипом Вашої організації у святковій подарунковій упаковці. Такий презент доступний за ціною і нікого не залишить байдужим.

Новорічне свято для аборигенів пострадянських країн асоціюється з білим сніжком, крижаним ясним повітрям, незвичайними вензелями паморозі на віконцях, запахом мандаринок, вживанням непомірної кількості святкових цукерок і салату олів'є, так і, звичайно, красунею-ялинкою, обвішаною найчудовішими іграшками. А почуття швидкого настання новорічних свят зароджується з тієї хвилини, коли вікна торгових площ починають грати лампочками гірлянд і блискітками ялинкових куль і інших урочистих деталей.


Скляні ялинкові кулі з логотипом


Тепер повертається мода на якісні ялинкові кулі, які тішать погляд не лише дітвори але і дорослих.

Хто сказав, що ялинкові кулі це всього тільки прикраса на час свят? Насправді актуальний і навіть незамінний, а кінець кінцем модний подарунок на Новий рік! Насправді важливо щоб це були не сірі однотипні новорічні кульки, які схожі один з одним. Розповідаємо про невелике диво: індивідуально зробленому виробі - це ялинкові кулі з логотипом https://www.asklogo.com.ua/.

Новий рік без сумнівів вважається одним з найбільш масових святкових днів, і сюрприз має бути екстравагантним. Ваші партнери по бізнесу із захопленням отримають у вигляді сюрпризу новорічні іграшки з віддрукованим вашим логотипом в урочистій упаковці.

Діаметр новорічної іграшки з нанесеним логотипом підбирається в силу того, кому кулі підноситимуться. Для проведення масових новорічних заходів підходять іграшки невеликого діаметру, їх також зручно вкласти у брендований подарунковий набір. Для поздоровлення друзів по бізнесу можна вибрати новорічні кульки з нанесенням логотипу компанії великих діаметрів. А у вигляді прекрасного презенту підбирається новорічна іграшка найбільшого розміру.

Компанія "АСК" пропонує Вам скляні ялинкові кулі наступних розмірів:
 
- 40 мм. Ø;
- 60 мм. Ø;
- 80 мм. Ø;
- 100 мм. Ø;
- 150 мм. Ø

Ялинкові кульки можна пофарбувати в абсолютно будь-який колір. Дивлячись на кольори в логотипі компанії не забороняється підібрати саме практичне комбінування відтінку колби і друкованого зображення. Помітивши необхідні вимоги працівникам агентства по прийому замовлень на виготовлення новорічних іграшок Ви отримаєте першокласний результат.

Все ще не вирішили, що дарувати під час зимових свят? Судіть самі, що можна презентувати корпоративним клієнтам на суму рівну вартості ялинкової кулі з брендованим поздоровленням - фірмову запальничку або олівець. Але це останнім часом не доставляє радості, оскільки це щоденні сувенірчики, які презентуються по будь-якому випадку. А перед Новим роком найкращим вибором стане такий подарунок, як скляна ялинкова куля з з нанесеним логотипом компанії.

Схожі матеріали:
👁 773
Категорія: Прес-реліз
Теги: ялинкові кулі, Новий рік, логотип, Ялинка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ