Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2017

До уваги громадян - землекористувачів!


На даний час далеко не всі громадяни сплатили за користування земельними ділянками


До уваги громадян - землекористувачів!Лубенська ОДПІ нагадує громадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки, про необхідність терміново сплатити земельний податок за 2017 рік.

На даний час далеко не всі громадяни сплатили за користування земельними ділянками.

Згідно з п. 14.1.147. ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №275 5Л/І із змінами та доповненнями (далі - ПКУ) плата за землю - обов'язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності, який повинні сплачувати власники землі та землекористувачі з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою.

Земельний податок необхідно сплатити протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення-рішення.

В разі не отримання податкового повідомлення-рішення, необхідно звернутися для його отримання до податкової інспекції за місцем розташування земельної ділянки (Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ, м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 11).

Тож, Лубенська ОДПІ звертається до громадян міста та району в найкоротші терміни виконати свій конституційний обов’язок та сплатити плату за землю, що мається у власності чи користуванні. Зустрінемо Новий рік без боргів.
Лубенська ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1092
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: сплата, земельна ділянка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ