Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2017

Гребінківська гімназія: Школа універсального журналіста


Солдатенкова Жанна, активна учасниця гуртка «Ліра»


Гребінківська гімназія: Школа універсального журналістаУ м. Острозі (Рівненська область) у Національному університеті «Острозька академія» 9-10 грудня проводився дводенний курс «Школа універсального журналіста», на який була запрошена учениця 9-Б класу Гребінківської гімназії Солдатенкова Жанна, активна учасниця гуртка «Ліра» (керівник Устіловська Т.О.), переможець конкурсу на краще есе про школу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гостину в «Теремок»

Гімназистка отримала сертифікат про успішне навчання; базові знання з основ журналістики; навички роботи з текстом, інформацією; комплект роздаткових матеріалів з журналістики  для подальшого самостійного вивчення та величезне задоволення від спілкування з талановитими ровесниками з восьми областей України. Вітрила піднято, в дорогу!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


Гребінківська гімназія: Школа універсального журналіста

Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 1482
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гімназія, гурток, Ліра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ