Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2019

Громадське обговорення


Детальний план території розробляється з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території


Для громадських обговорень надається проект "Детальний план території, обмеженої провулком Спортивний, вулицями Незалежності та Миру, провулком О.Припутня, вулицею Євгена Гребінки в м. Гребінка Полтавської області", розроблений на підставі рішення Гребінківської міської ради (17 сесія 07 скликання) від 18.02.2019 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки". Розробник -  ФОП Кіріченко А.А.
 
Громадське обговорення
 

Детальний план території розробляється з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, визначення планувальних обмежень; визначення можливості реконструкції будівель Комунального закладу «Спортивний комплекс м. Гребінка, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. Детальним планом території передбачається збереження існуючої забудови (багатоквартирної житлової забудови та громадських об’єктів), реконструкцію існуючих трибун та встановлення нових з полегшених конструкцій.

Основні техніко-економічні показники:
  • площа території – 9,3385 га;
  • площа багатоквартирної житлової забудови – 1,06 га;
  • площа громадської забудови – 6,47 га;
  • площа озеленення – 2,13 га; кількість глядацьких місць – 4100 місць.
Водопостачання – від централізованого водопроводу, каналізування – централізоване, опалення – від централізованої мережі теплопостачання. Місця врізки до існуючих мереж  буде визначено технічними умовами.

Склад детального плану території: пояснювальна записка; креслення: схема розташування території у планувальній структурі району; план існуючого використання території зі схемою планувальних обмежень; проектний план; зі схемою планувальних обмежень; схема організації руху транспорту і пішоходів; схема інженерної підготовки території та вертикального планування; схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору.

У складі проекту «Детального плану території, обмеженої провулком Спортивний, вулицями Незалежності та Миру, провулком О. Припутня, вулицею Євгена Гребінки в м. Гребінка Полтавської області» розробляється розділ «Охорона навколишнього природного середовища» зі Схемою охорони навколишнього природного середовища, що є звітом про стратегічну екологічну оцінку, що відповідає вимогам частини 3 статті 11 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (“...звітом про стратегічну екологічну оцінку для проектів містобудівної документації є розділ "Охорона навколишнього природного середовища", який має відповідати вимогам частини другої цієї статті”). З матеріалами детального плану території та звітом про СЕО можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради (за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 35, м. Гребінка Полтавської області, 37400, тел/факс (053259) 21481 та на сайті Гребінківської міської ради http://www.hrebinka.org.ua в розділі «Містобудівна документація. Проекти детального планування», пропозиції та зауваження подавати до відділу згідно з “Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні”, затвердженим Кабінетом міністрів України від 25 травня 2011 р. №555. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу Рябека Лариса Олександрівна. Презентація містобудівної документації (та звіту про СЕО) та громадські слухання відбудуться 06.06.2019 в приміщенні Гребінківської міської ради об 11.00 год.

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту - 1 місяць з дня виходу оголошення (з 30.05.2019 по 30.06.2019). Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника.

Схожі матеріали:
👁 1106
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: громадське обговорення, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ