Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.04.2024

Як не помилитися з вибором ковроліну для житла та офісу?


Ковролін від нідерландського бренду має повстяну основу, високий та пухнастий ворс типу кат-луп.


Серед строкатого розмаїття підлогових покриттів ковролін довгі роки утримує лідерські позиції. Саме це покриття, гібрид килима та лінолеуму, дозволяє легко, швидко, з мінімальним вкладеннями фінансів, створити в помешканні затишну та приємну атмосферу. Ковролін на підлогу — ідеальний вибір саме для житлових кімнат, зокрема його можна укладати в коридорі, на сходах, у вітальні, дитячій кімнаті та навіть у кухні.

В останньому випадку слід звертати увагу на ковролін з вологостійкою основою, найчастіше це варіанти з прогумованою основою. Для офісних приміщень, магазинів, також можна обрати ковролін, проте вищого класу зносостійкості — напівкомерційний та комерційний. Пропонуємо огляд найкращих серій ковроліну для житла та офісу. 


Ковролін Betap Boston
 

Практичний ковролін із довговічним та пухнастим ворсом

Чудовим вибором для вітальні чи спальні буде ковролін Betap Galaxy,  що має поліпропіленовий ворс висотою 6.5 мм. Це чарівний, зручний та привабливий ковролін, в якому переважають яскраві, насичені кольори, а також базові пастельні відтінки. Ви можете обирати відтінок, що найбільше пасує саме до вашого інтерєру, а також обрати ковролін двох контрастних відтінків. Таке рішення дозволить візуально розмежувати приміщення на дві частини, наприклад, робочу та зону відпочинку. 

Ковролін від нідерландського бренду має повстяну основу, високий та пухнастий ворс типу кат-луп. 

Основні відмінності та причини популярності ковроліну Betap Galaxy: 

  • довговічність — ця якість забезпечується завдяки використанню високоякісної сировини;

  • дуже мякий та приємний на дотик ворс; 

  • щільний ворс та висока основа виконують функції теплоізоляції; 

  • стабільність форми — ковролін утримує первісні розміри протягом усього терміну використання; 

  • не ковзка поверхня робить виріб безпечним для всіх мешканців дому.

Якщо ви цінуєте спокійні, нейтральні базові відтінки, вам точно сподобається ковролін AW Manchester, представлений ніжними рожевим, блакитним, сірим, зеленим відтінками. Поліпропіленовий ворс довжиною 12 мм не лише створює приємні враження, але й виконує функцію теплоізоляції та звукоізоляції. 

За допомогою ковроліну AW Manchester ви зможете легко створити атмосферу затишку та релаксу. 

Витривалий та практичний ковролін для офісів


Ковролін Timzo Conan
 

Для помешкань з високим навантаженням на підлогу оптимально обрати ковролін Condor Extreme. Покриття представлене в практичних темних відтінках, на котрих непомітні забруднення. Поверхня сформована жорстким ворсом висотою 3 мм, набитим дуже щільно — 550 гр/м.кв. Сітчаста основа зі штучного джута надає покриттю гнучкості, стабілізує його первісну форму та розміри. 

Ці та інші різновиди ковроліну, для житла, офісів, промислових майданчиків, ви можете обрати в «PolMall» магазині.



Схожі матеріали:
👁 116
Категорія: Прес-реліз
Теги: Ковролін на підлогу, ковролін




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ