Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2024

Як привітати випускників - яскраві стрічки для урочистої церемонії


Моделі з оригінальними написами допоможуть відзначити весілля, ювілей та інші події


Бежева стрічка Випускник 2024 чорне нанесення дизайн віночок

опулярний подарунок на останній дзвоник - атласні стрічки неа випускний різних кольорів. Яскравий аксесуар має чудовий вигляд на фото, яким діти із задоволенням діляться в соціальних мережах. Зробити вибір вам допоможе каталог з ефектними варіантами дизайну.

Для кого покупают випускні стрічки

Широкі смужки з тканини демонструють приналежність дітей або дорослих до однієї групи, команди, клубу. Нагородні стрічки - гарний подарунок для випускників, спортсменів, переможців інтелектуальних або веселих конкурсів. Іменні випускні стрічки - чудовий варіант для шкільної урочистості або свята в дитячому садку.

Моделі з оригінальними написами допоможуть відзначити весілля, ювілей та інші події.

Навчальний заклад може замовити стрічки на випускний в єдиному стилі для всіх своїх вихованців. Якщо вибір роблять батьки, декор для першокласників, підлітків, студентів буде різноманітнішим. Куплена через інтернет магазин віп-стрічка створить святкову атмосферу на будь-якому заході.

Підготовка до випускного вечора та останньому дзвонику

Замовлення стрічок на випускний оптом - важлива частина організації урочистої події. Іменні сувеніри дозволять вам підкреслити досягнення класу або індивідуальні успіхи учнів. На знак подяки пам'ятну річ варто подарувати улюбленому вчителю. Придбати атласні стрічки за вигідною ціною легше через інтернет-магазин.

Можливості сучасної друкарської техніки дозволяють зробити прикраси унікальними.

У покупців популярні золоті, червоні, білі стрічки на випускний з текстом контрастних кольорів. Відтінки підбирають для вдалого поєднання з символікою класу, навчального закладу, прапора країни, враховують модні тенденції. На тканину додають:

  • малюнки, емблеми, логотипи;
  • номери школи, класу;
  • назва міста, рік випуску.
  • Щоб зробити образ школяра урочистим, будьте уважні під час оформлення заявки для магазину. Перевірте всі деталі на макеті, прізвища в списку. Точно порахуйте скільки примірників вам буде потрібно. Співробітники компанії допоможуть вам купити стрічки для випускників в Україні за вигідною ціною.

    Підберіть стрічки на випускний в онлайн-каталозі або придумайте новий дизайн. Оцініть тираж і бюджет замовлення. Можна недорого надрукувати однакові вироби з роком і написами: "Випускник" і "Випускниця". Дорожче коштуватиме варіант із розробкою унікального стилю, додаванням прізвищ, малюнків, персональних побажань.

    Памятна коллекція випускних стрічок

    Стрічки випускника - символ закінчення довгого періоду навчання. Такі сувеніри гарні не тільки для урочистої церемонії, а й як подарунок на пам'ять. Аксесуар займає мало місця. Це чудовий спосіб зберегти спогади про школу і дзвінком останньому дзвонику.

    Купити символи завершення навчального року зручніше через інтернет. Ціна на товари та послуги виготовлення вигідніша при купівлі оптом. Ви отримаєте аксесуари високої якості з доставкою в Києві та по Україні.



Схожі матеріали:
👁 140
Категорія: Прес-реліз
Теги: стрічки на випускний, оптом, стрічка, ціна, інтернет магазин віп-стрічка, купити, випускник, Київ, дзвінкий, Замовити, купити стрічки для випускників в Ук, випускний, україна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ