Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.04.2020

Як вибрати дитячі кросівки що світяться з лед підсвіткою


Не секрет, що дитина поводиться під час прогулянок або занять спортом максимально активно, і тому дуже важливо, щоб батьки підібрали і купили йому най


Не секрет, що дитина поводиться під час прогулянок або занять спортом максимально активно, і тому дуже важливо, щоб батьки підібрали і купили йому найбільш комфортне, зручне і безпечне взуття. На сьогоднішній день провідні виробники пропонують дітям великий асортимент спортивного взуття, в зв'язку з чим недосвідченим батькам дуже легко розгубитися при виборі та купівлі кросівок для свого юного спортсмена

Перед тим, як відправитися в магазин, для того щоб купити кросівки для своєї дитини, батькам необхідно чітко розуміти для яких саме цілей вони набувають дитяче взуття. Пов'язано це з тим, що сучасні виробники пропонують дитячі кросівки що світяться не тільки різної комфортності, а й функціональності, і від їх правильного вибору буде прямо залежати довговічність моделі, а також зручність вашого юного спортсмена під час носіння даного вироби. Далі ми розглянемо з вами найбільш популярні типи дитячого спортивного взуття, що виготовляється провідними виробниками.


Як вибрати дитячі кросівки що світяться з лед підсвіткою
 

На думку експертів і дитячих тренерів, існує кілька важливих критеріїв, за якими батьки можуть підібрати своїй дитині якісні кросівки з підсвіткою, або бегові з сіткою для занять спортом та для проведення активного відпочинку.

Зовнішній вигляд. Якісні кросівки с лед підсвіткою не мають патьоків клею, а також володіють рівними, акуратними і гладкими швами. Задник незалежно від того, який матеріал використовувався в процесі його виготовлення, в обов'язковому порядку повинен бути жорстким. Перевірити жорсткість задньої частини досить легко, для цього їх потрібно всього лише спробувати зім'яти, і в тому випадку, якщо у вас це вийшло, то тоді перед вами неякісне взуття, яка не зможе служити довгий відрізок часу. Також обов'язково зверніть власну увагу на верхню кромку п'яти, так як вона обов'язково повинна бути м'якою.

Носок. Взуття для занять спортом повинне мати високий рівень еластичності, а це означає, що в разі натискання на носок пальцями вм'ятини, що утворилися від такого тиску, повинні миттєво зникати.

Шнурівка. Найкраще вибрати дитячі кросівки, на шнурівки яких присутні спеціалізовані металеві кільця або гачки, з ними діти найбільш швидко навчаться шнурувати взуття і правильно фіксувати її на власній нозі.

Дуже актуальним фактором для дитячої спортивного взуття непромокаемость, адже діти дуже люблять пройтися по калюжах. Наявність у кросівок високої фіксації дозволить зберігати дитячі ніжки в теплі і при цьому охопити більшу частину гомілкостопу. Також бажано щоб не тільки взуття, а й присутня на ній шнурівка могла затримувати вологу, з цієї причини кросівки з вогниками що світяться, які мають класичні варіанти шнурівки, підходять тільки в тому випадку, якщо взуття буде використовуватися для занять спортом в закритому приміщенні. Не дуже підходять і липучки, пов'язано це з тим, що вони не дуже добре фіксують взуття на дитячій нозі. Однак якщо ваша дитина носить ії всього кілька разів на тиждень, то тоді можете сміливо брати йому кросівки на липучках.

Відео "Як вибрати дитячі кросівки"

 

Супінатор і устілка. Устілка в дитячих кросівках обов'язково повинна бути знімною, крім того, вона повинна приховувати шви, розташовані в нижній частині взуття. Для того щоб кросівки не натирали дитячу ніжку, вони повинні володіти в районі щиколотки спеціалізованим дутим валиком. За своєю суттю супінатор невеликим потовщенням в районі устілки, в тому випадку, якщо він присутній на обираних вами дитячих кросівках, то це не погано. Однак перед тим, як іх купувати, краще всього проконсультуватися з ортопедом, так як в деяких випадках дітям протипоказано носити взуття, оснащену супінатором.

Підошва. Підошва дитячого спортивного взуття обов'язково повинна гнуться. Однак гнутися вона повинна саме в шкарпетці, для того щоб ваша дитина без будь-якого праці міг вставати на носочки. Дитячі кросівки які світяться та заряджаються дуже подобаються як хлопчикам, так і дівчаткам.

Матеріал. Дуже важливо щоб дитяча ніжка в куплених вами кросівках дихала і при цьому не потіла. Саме з цієї причини верхня частина практично всіх провідних виробників виготовляються з дихаючих синтетичних матеріалів, а не зі шкіри. Пов'язано це з тим, що на відміну від шкіри, сучасні синтетичні тканини здатні забезпечувати постійну і більш високу циркуляцію свіжого повітря. Однак внутрішня частина такого взуття повинна виготовлятися тільки з натуральних тканин. На сьогоднішній день багато дитячих кросівок мають спеціалізованими світловідбиваючими елементами, які дозволяють підвищити безпеку дитини в темний час доби.



Схожі матеріали:
👁 848
Категорія: Прес-реліз
Теги: дитячі кросівки, підібрати дитячі кросівки, кросівки




Всього коментарів: 3

0
3 Svitlana   (25.05.2021)
Моя донька тільки кросівки що світяться і носить


0
2 Людмила   (17.05.2021)
Я купую тільки дешеві кросівки, за 2-3 місяці ніжка виростає, навіщо купувати дорогі


0
1 Олеся   (27.04.2020)
Якщо купуєте кросівки з вогниками, не купуйте дешеві. Взяли недорогі кросівки і вже через 2 дня один світився, а другий ні. Син дуже засмутився.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ