Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.03.2021

Спортивне взуття: кеди чи кросівки?


Інтернет-магазин "Детки-Непоседки" - сайт, на якому продається спортивне взуття у всьому своєму різноманітті.


Інтернет-магазин "Детки-Непоседки" - сайт, на якому продається спортивне взуття у всьому своєму різноманітті. Вам потрібні кеди? До ваших послуг безліч моделей, на будь-який смак. Вам потрібні кросівки? Чудово, вибирайте - для бігу, для фітнесу, для ходьби, для повсякденного носіння, дорогі і не дуже. Якщо ж ви в роздумах, вибрати кеди чи кросівки - вам варто перед покупкою розібратися, в чому ж принципова різниця між ними.
 
Кеди

Кеди - плюси і мінуси

Плюси:

✔️ Легкість. Кеди легше, ніж будь-яка модель кросівок. Вони майже і не відчуваються на нозі, завдяки тонкості підошви, яка майже нічого не важить.

✔️ Компактність. Вони помістяться навіть в дамську сумочку - і це не обов'язково повинна бути велика сумочка, тому що тканинний верх у кед практично не займає місця.

✔️ Можливості використання. Носить кеди можна всюди - на вулиці, на роботі, при поході по магазинах. Вони придатні не тільки для занять в залі або бігу, але і для повсякденного носіння - нога від цього не постраждає.

✔️ Естетичність. Кеди це досить модне взуття, яке може бути красиво оформлене. Легко розписати тканинний верх кед яскравими фарбами, легко підібрати одяг, з яким їх можна поєднувати.

✔️ Рельєф підошви. Забезпечує хороше зчеплення як з гладкою підлогою, так і з рельєфом місцевості.

Мінуси:
 
✔️ Відсутність турботи про ноги. Кеди це, в самому простому варіанті, плоска гумова підошва і тканинний верх. Велика частина з них позбавлена ​​супінатора, фіксації та амортизації. Вони придатні тільки для легких видів спорту на кшталт спортивних танців або їзди на велосипеді. Ходьба або біг в них може серйозно позначитися на здоров'ї всього організму в цілому.

Кросівки - плюси і мінуси

 Плюси:
 
✔️ Турбота про ноги. Велика частина кросівок оснащена супінатором, зручними шнурками, добре фіксують ногу і амортизують стрибки. У них не страшно бігати, стрибати, танцювати або лазити по канату - вони компенсують будь-яке навантаження.

✔️ Спеціалізовані варіанти. Якщо ви плануєте займатися бігом, ходити у фітнес-клуб або грати в теніс - ви легко знайдете для себе підходящу модель. Кросівки випускають для всіх видів спорту і будь-який магазин спортивного взуття може запропонувати величезний вибір варіантів для конкретного виду. При цьому всі вони відрізняються одні від одних.

Мінуси:
 
✔️ Вузька спеціалізація. Кросівки, призначені для бігу, не призначені для того, щоб носити їх кожен день. У кросівках для фітнесу не підеш на роботу, і якою б високою не була їх якість - вони призначені для конкретної мети і для інших ситуацій просто не підходять.

В цілому, при виборі потрібно дивитися на свої потреби. Вартість кедів зазвичай нижче, але це не повинно впливати на рішення. Набагато важливіше, що у взутті передбачається робити. Якщо їхати до любимої тьоті - то, природно, більше підійдуть кеди. А для того, щоб бігти марафон, зрозуміло, краще вибрати кросівки.

Схожі матеріали:
👁 616
Категорія: Прес-реліз
Теги: кеди для дівчаток, кеди, Каталог кедів, Кеди для хлопчиків, спортивне взуття, взуття, кросівки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ