Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2023

Які моделі планшетів Samsung мають найбільший попит


Флагманські моделі південнокорейського бренду залишаються актуальними протягом декількох років і зберігають високий попит


планшет Samsung

Техніка торговельної марки Самсунг відрізняється топовою якістю збірки, стильним візуальним виконанням і просунутими функціями. Флагманські моделі південнокорейського бренду залишаються актуальними протягом декількох років і зберігають високий попит навіть після релізу пристроїв нового покоління. У цій статті розглянемо декілька гідних варіантів для тих, хто бажає купити планшет відмінної якості, виклавши за нього помірковану суму.

1. Galaxy Tab A 10.1 (SM-T515)

Модель оснащено яскравим і контрастним 10,1-дюймовим WUXGA-екраном. Підходить для перегляду відео, вебсерфінгу, ретушування фотографій. Реалізований спеціальний «дитячий» режим, що передбачає блокування доступу до «дорослого» контенту. Міцний алюмінієвий корпус важить менше ніж 0,5 кг. Планшет працює на базі процесора Samsung Exynos 7904, продуктивність якого є достатньою для базових робочих завдань і мультимедіа. У фронтальній та тильній камерах є функція автофокусу.

2. Galaxy Tab A8 LTE Silver (SM-X205)

Цей 10,5-дюймовий планшет має елегантний та міцний металевий корпус. Працює під управлінням 8-ядерного чипсета Unisoc Tiger T618 із тактовою частотою 2 ГГц. Дисплей із PLS-матрицею відтворює насичену й деталізовану картинку. Основна камера на 8 Мп оснащена функцією спалаху, що дає змогу робити чіткі знімки в умовах слабкого освітлення. Аудіосистема з чотирма стереодинаміками забезпечує гідну якість звучання. Ємність акумулятора 7040 мА·год дає змогу працювати в автономному режимі не менше ніж 7 годин. Обсяг «оперативки» на борту — 3,3 ГБ, є можливість збільшити ресурс постійної пам'яті до 1 ТБ за допомогою microSD.

3. Galaxy Tab A7 SM-T503 (2020) Global Dark Gray

Завдяки безрамковому корпусу на цьому девайсі зручно дивитися фільми та переглядати інтернет-сайти. Він легкий і має приємне на дотик зовнішнє покриття. Матриця достатньо точно передає відтінки, модель можна використовувати для графічного дизайну. 8-ядерний чип Qualcomm Snapdragon 662 (2 ГГц) та 3 ГБ ОЗП забезпечують гідну продуктивність в умовах багатозадачності. Місткість вбудованої батареї — 7040 мА·год, девайс може пропрацювати до 12 годин без підключення до електромережі. «Фронталка» забезпечує високу якість зображення під час спілкування в режимі відеоконференції та підтримує функцію автоматичного фокусування. Планшети від Samsung та інших топових виробників можна купити не виходячи з дому на сайті allo.ua у Львові.

4. Galaxy Tab A9 Silver

Стильний планшетний ПК із тонким металевим корпусом, продуктивним ЦП Unisoc Tiger T618 і технологією швидкого заряджання. Обчислювальну потужність додають 4 ГБ оперативної пам'яті. Є фізичний накопичувач на 64 ГБ. Апаратна складова забезпечує швидке виконання операцій у більшості програм. Пристрій оснащено ємним акумулятором, який дає змогу користуватися ним в автономному режимі до 13 годин. Головним недоліком вважається відсутність спалаху в основній камері.

Схожі матеріали:
👁 259
Категорія: Прес-реліз
Теги: планшет, самсунг, планшет samsung




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ