Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.10.2014

Юрій Луценко: "Як тільки Україна доведе, що можна жити інакше, Російська імперія рухне"


На конкретних прикладах Тарас Кутовий пояснює, як працює нинішній парламент


Юрій Луценко: "Як тільки Україна доведе, що можна жити інакше, Російська імперія рухне"

Днями Полтавщину відвідали радник президента, керівник партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко та народний депутат України Тарас Кутовий. Політики спілкувалися з виборцями 151-го округу — громадою міст Пирятина, Гадяча та Лохвиці.

Діалог із громадою найбільше вели про ситуацію на Сході країни та майбутні реформи. Також людям розповіли про першочергові задачі, що ставить сьогодні президент України.

— На тристоронній зустрічі в Мінську Росія офіційно визнала себе учасником воєнних дій в Україні, коли підписала мінські домовленості, — наголошує Юрій Луценко. — Наші бійці готові битися з ворогом, ми можемо вже сьогодні звільнити Донецьк і Луганськ, але це буде коштувати тисячі життів кращих серед нас.

Додає, новий парламент вестиме боротьбу з окупантом економічними реформами, а не різнею. Саме тому для ефективної роботи президентові потрібна більшість. Окрім того, зазначає Юрій Луценко, Путін має новий план — захоплення Києва, але не шляхом крові, а за допомогою торгової й газової воєн, що призведуть до громадянської війни в Україні. Політики наголосили громаді, аби не допустити втілення в життя путінського плану, українці мають об'єднатися й разом втілити в життя реформи Петра Порошенка. Вони виведуть державу на шлях, яким пройшли європейські сусіди.

Також Юрій Луценко і Тарас Кутовий розповіли громаді про нагальні економічні реформи, майбутні зміни судової системи, міліції, прокуратури та  Збройних сил України.

Найперше, з чого почне команда Порошенка — це боротьба з корупцією. Саме тому президент підписав закон про люстрацію. Адже сьогодні уряд вимушений опиратися на третину "регіоналів". А ті, хто прийшов до влади обкрадати людей, не підуть на європейські реформи, бо красти стане неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Харченко: сільське господарство повинно стати основою відродження Української економіки

— З моєї точки зору, саме такі депутати, як Тарас Кутовий, мають право називатися народними. Сьогодні вже третя наша зустріч із виборцями, і я бачу, як люди саме йому усміхаються, дякують, хочуть привітатися та сфотографуватися. Це говорить про довіру громади. І про те, що саме така людина нам потрібна в парламенті, — зазначає Луценко.

На конкретних прикладах Тарас Кутовий пояснює, як працює нинішній парламент, більшість у комітетах якого фактично належить регіоналам. Ще політик закликав громаду бути уважною, адже в цих виборах беруть участь такі самовисуванці, які мають потужну фінансову підтримку "регіоналів". Вони дуже хочуть до влади, а ціна кожного голосу виборця — це спільне майбутнє нашої держави.



Схожі матеріали:
👁 1184
Категорія: Актуально
Теги: парламент, вибори, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ