Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.03.2021

Купити та продати нерухомість — чи варто користуватися послугами агентства?


Той, хто коли-небудь купував нерухомість, знає, зі скількома формальностями це пов'язано


Удобный сервис бесплатных объявлений о недвижимости в Украине

Рішення продати або купити нерухомість часто є одним з найсерйозніших, в тому числі фінансових, подій в житті. Серед безлічі питань, які належить вирішити, варто відзначити, хочете ви користуватися професійними послугами, пропонованими агентством з нерухомості, або ж віддаєте перевагу вирішувати все самостійно? У цих варіантів є свої плюси і мінуси, і обидва знайдуть прихильників і противників. Тенденція останніх років показує, що кожен день ринок первинної нерухомості зростає. Щомісяця понад 1 600 000 українців шукають квартири та читають відгуки на dom ria. Тут користувач зможе знайти дошку оголошень, на якій розміщені як житлові і комерційні приміщення, так і просто ділянки і гаражі. DOM.RIA - лідер серед сайтів по нерухомості в Україні. Сайт має велику базу нерухомості з усієї країни. DOM.RIA надає сервіси для власників житла, агентств нерухомості, приватних ріелторів, банків, забудовників.

Удобный сервис бесплатных объявлений о недвижимости в Украине
 

Справа в тому, що покупка або продаж нерухомості трапляється нечасто. І це - в основному вибір нового місця для життя. Використання широкого спектра послуг, які можуть запропонувати агентства по нерухомості і агенти, найчастіше викликає одну основну скаргу. Звичайно, це витрати, які зазвичай досить високі.

Однак варто зосередитися на перевагах використання послуг агентства нерухомості і підтримки, яку професійний і досвідчений брокер, безсумнівно, надає покупцям і продавцям нерухомості.

Вибираючи спосіб купівлю-продаж житла через ріелтора, Ви отримаєте ряд переваг:
  • економія часу. Після звернення в агентство нерухомості, всю основну роботу по підбору житла на себе бере ріелтор, який зробить все можливе, щоб в найкоротші терміни Ви змогли стати власником комфортабельного житла в новобудові;

  • економія коштів. Звернувшись за допомогою професіоналів, Ви зможете істотно заощадити на купівлі квартири, оскільки ріелтор зацікавлений в тому, щоб клієнт був задоволений;

  • ріелтор врахує всі ваші побажання і зможе підібрати квартири, які підійдуть за всіма параметрами. Вам не доведеться домовлятися з продавцем для огляду запропонованого житла, всю основну роботу за вас зробить ріелтор;

  • правильне оформлення документів купівлі-продажу. Якщо Ви звертаєтеся в агентство, Вам не потрібно шукати нотаріуса, який правильно складе договір, часто агентства нерухомості має у своєму штаті фахівця у сфері юриспруденції або ж ведуть тісну співпрацю з нотаріусом;

  • ви не станете жертвою шахраїв. Купуючи квартиру через ріелтора Ви можете бути впевнені на всі 100% що дане житло не має сумнівну репутацію тому, що агентства пропонують своїм клієнтам тільки ті варіанти, які пройшли повну експертну перевірку.
Агентства страхують своїх клієнтів від непередбачених ситуацій, пропонуючи оформити страховий поліс.

Купуючи квартиру в новобудові через перевірені ріелтерські компанії, Ви знизите ризик стати заручником ситуації, що може привести до значних фінансових втрат.

У пошуках нерухомості своєї мрії

При пошуку нерухомості, особливо тієї, в якій ви плануєте жити самі, складно не підійти до справи з емоціями. Досвідчений фахівець з нерухомості допоможе вам уточнити, що ви дійсно шукаєте. Він знає ваші очікування і фінансові можливості і, як людина, яка знає реалії місцевого ринку нерухомості, може сказати, що ви можете купити.

Крім того, процес пошуку відповідних пропозицій може зайняти дуже багато часу. Агенти з нерухомості Благовіст мають велику базу власних ексклюзивних пропозицій. Професійний агент зніме з вас тягар пошуку пропозицій і організації зустрічей з продавцями. Це може значно поліпшити і прискорити покупку нерухомості.
переговори

Ще одна складна і для багатьох, безумовно, стресова частина процесу покупки або продажу нерухомості — це переговори:
  • як аргументувати отримання вигідною для вас ціни на нерухомість;
  • на що звернути особливу увагу під час співбесіди;
  • як контролювати емоції, які зазвичай супроводжують вас у цій ситуації.
На покупку нерухомості витрачаються чималі суми, іноді заощадження всього життя. Брокер особисто не залучений, тому він не діє під впливом емоцій і, перш за все, має необхідні навички і досвід ведення переговорів, отриманими під час багатьох таких угод.

Формальності, юридичні та фінансові питання

Той, хто коли-небудь купував нерухомість, знає, зі скількома формальностями це пов'язано. Якщо ви з ними не знайомі, дуже легко зробити помилку з серйозними наслідками. Агентство перевірить юридичний та фактичний статус нерухомості. Тут знову перемагає досвід, завдяки якому професіонал знає, на що в першу чергу звертати увагу.

Інше питання — офіційні моменти, трудомісткі та складні. Брокер з нерухомості може швидко зібрати всі необхідні документи, акти купівлі-продажу, свідоцтва зареєстрованих осіб, виписки з земельної книги.

Схожі матеріали:
👁 442
Категорія: Прес-реліз
Теги: Купити нерухомість, продати нерухомість, Нерухомість




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ