Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2020

Розробка сайтів нерухомості


Розробка сайтів нерухомості - нетривіальне завдання.


Купівля/продаж і оренда нерухомості - складний напрям бізнесу. Для того, щоб отримати додаткову конкурентну перевагу, агентству потрібний власний сайт. Їх розробкою, дизайном та просуванням займається IT-Kitchen.
ITK.Agency - це команда кваліфікованих фахівців, які готують вебресурси на будь-який смак та бюджет. Проте створення повноцінних інструментів роботи з цільовою аудиторією в онлайні - процес, у якого є маса нюансів і особливостей, відомих далеко не усім.

Розробка сайтів нерухомості
 

Особливості процесу

Розробка сайтів нерухомості - нетривіальне завдання. Необхідно знайти унікальне рішення, яке стане не лише візитною карткою, але і повноцінним бізнес-інструментом.

Ефективність сайту для відвідувачів і потенційних клієнтів багато в чому залежить від того, наскільки зручно переглядати інформацію про об'єкти нерухомості і порівнювати їх. Будь-яка складність може стати причиною для звернення до одного з численних конкурентів.

Тому розробник повинен зануритися у бізнес замовника:
  • упізнати цілі і завдання, яке ставить керівництво перед ресурсом;
  • опитати агентів про особливості роботи і клієнтів компанії;
  • провести конкурентний аналіз.

Складнощі при розробці сайтів нерухомості

Нерухомість - широке поняття. У нього на рівних правах входять прості дерев'яні будиночки, стандартні міські квартири і шикарні особняки. У кожного з цих об'єктів нерухомості своя цільова аудиторія зі своїми шаблонами сприйняття інформації і ухвалення рішень.

Тому при розробці сайту нерухомості треба враховувати його основний напрям діяльності. В деяких випадках доводиться створювати дещо принципово різних дизайн-макетов для основних розділів.

Ще одна складність - необхідність уявити вичерпну візуальну інформацію про кожен об'єкт нерухомості, з яким працює компанія, не жертвуючи швидкістю завантаження сторінки. Для цього впроваджуються автоматичні алгоритми оптимізації завантажуваних фотографій, продумывается їх компонування і розташування на сторінці.

Професійний підхід до розробки сайтів нерухомості

Головне завдання, яке вирішують любителі, - зробити сайт. Професіонали ж прагнуть надати своєму клієнтові інструмент, який допоможе йому досягти поставлених бізнес-завдань.

Любитель використовує шаблони і кращі практики. Професіонал кожного разу розробляє індивідуальне рішення і оптимізує його під замовника. Для цього необхідно зануритися у бізнес клієнта, зрозуміти його цільову аудиторію і її особливості. Це займає час, тому робота професіонала із створення сайту коштує дорожче.

Проте це не витрати, а інвестиції у бізнес. Зручний в управлінні сайт приємно наповнювати і підтримувати, це вимагає мінімум часу і сил. Клієнтові ж буде простіший відшукати на його сторінках ту інформацію, за якою він прийшов.

Схожі матеріали:
👁 512
Категорія: Прес-реліз
Теги: Просування сайтів, дизайн, Нерухомість, Розробка сайтів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ