Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2014

На Полтавщині мотоцикліст їхав в магазин із арсеналом зброї в колясці


Як пояснив молодик, він захоплюється пошуком металевих речей


На Полтавщині мотоцикліст їхав в магазин із арсеналом зброї в колясці

Підозрілого чоловіка на мотоциклі «Урал» зупинив близько першої години ночі прапорщик Збройних сил України, який ніс варту на блок-посту по автодорозі Котельва – Більськ.

Він одразу повідомив про 30-річного затриманого до Котелевського райвідділу міліції.

На блок-пост відразу була направлена нічна об’їзна група райвідділу, яка працювала на території обслуговування у зв’язку з проведенням оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка».

При огляді транспортного засобу в колясці мотоцикла було виявлено 150 гільз калібру 7.62 мм, з них 13 патронів з кулями, які знаходилися в стрічці, автомат ППШ часів ВВВ з дисковим магазином, пластикову каску виробництва Німеччини та два ножі кустарного виробництва.

Як пояснив молодик, він захоплюється пошуком металевих речей. За допомогою металошукача він розкопав вищевказані речі. Використовувати їх за призначенням він не мав на меті. Вночі, коли вагітній дружині захотілося солодкого тістечка, чоловік забув залишити бойові речі вдома і виїхав з «раритетним арсеналом» до найближчого нічного магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Жіноча збірна: активна робота з активним відпочинком

Виявлені та вилучені речі направлені до НДЕКЦ при УМВС для проведення експертиза на придатність використання та приведення в бойову дію автомата ППШ часів ВВВ. На даний час проводиться перевірка та вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до п´яти років.

 

Котелевський РВ
УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1055
Категорія: Актуально
Теги: Котельва, урал, зброя, Мотоцикл, мотоцикліст




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ