Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2013

На Полтавщині в оздоровчих закладах дітей «відгородять» від електроприладів та «мобільних»


Дорослим слід бути особливо уважними, коли дитина користується електроприладом або заряджає мобільний телефон


На Полтавщині в оздоровчих закладах дітей «відгородять» від електроприладів та «мобільних»

Усі позаміські оздоровчі заклади Полтавської області перевірять на безпеку. Таке завдання поставив заступник голови — керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко на позаплановому засіданні обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Як повідомили в прес-службі Полтавської ОДА, заступник керівника області акцентував увагу на дотриманні техніки безпеки, посиленні уваги у всіх напрямках роботи з дітьми, де може виникнути загроза життю.

Таких, як купання у спеціально відведених та відповідно обладнаних місцях, забезпечення якісним харчуванням та контроль за електроприладами тощо.

— Нині у кожної дитини є мобільні телефони, які треба заряджати, і тому неминучі контакти малечі з електрикою. Тому варто це контролювати старшим, так же само, як їм слід відгородити дітей і від контактів з іншими електричними приладами, — наголосив Валерій Пархоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уникайте продуктів, в яких обмаль корисних речовин

До 11 червня в області мають відзвітуватись про результати перевірки. У Полтавській області працюють цього літа 996 закладів оздоровлення дітей і 29 — позаміських таборів.
«Полтавщина»


Схожі матеріали:
👁 1128
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, діти, оздоровчі заклади, Пархоменко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ