Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2017

На Полтавщині відзначили 130-річчя від дня народження Сидора Ковпака


На Полтавщині відзначили 130-у річницю від дня народження Сидора Ковпака


На Полтавщині відзначили 130-річчя від дня народження Сидора КовпакаНа Полтавщині відзначили 130-у річницю від  дня народження Сидора Ковпака. Урочистості відбулися 26 травня на батьківщині Сидора Артемовича – у смт Котельва. Про це Grebenka.com повідомили Полтавській обласній державній адміністрації.

Участь у святкуванні взяли представники ОДА, керівництво району, нащадки Сидора Ковпака, делегації з районів області та із м. Києва, м. Путивль Сумської області, ветерани війни  та праці, учасники  АТО та воїни-інтернаціоналісти та ін.

– Змінюються часи, переписується історія -  такий уже неминучий процес ідеологічних переоцінок, але біографія Сидора Ковпака вирізняється фактами, що неспростовно засвідчують визнання його мужності та військового таланту за різних урядів та епох.

Він об’єднував тих, хто любив свою Батьківщину, рідну землю, хто не шкодував свого життя, і сам, у зрілому віці, повів за собою  всіх - чоловіків, жінок і дітей - на захист своєї країни від нацистських загарбників, - зазначив голова Котелевської РДА Віктор Колос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пирятинщина відгуляла калиново: закоханий хорист освідчився прямо на святі

На святі прозвучали пісні, написані  котелевськими авторами  у виконанні  Юрія М’яла, солістки Нелі Каблучки, Народного аматорського хору ветеранів війни, праці та Збройних сил, хору «Домісолька»  дитячої музичної школи.  Окрасою заходу став виступ Охтирського військового оркестру та концерт народного оркестру «Мамай» Полтавської обласної філармонії.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

На Полтавщині відзначили 130-річчя від дня народження Сидора Ковпака

 

На Полтавщині відзначили 130-річчя від дня народження Сидора Ковпака

 

На Полтавщині відзначили 130-річчя від дня народження Сидора Ковпака



Схожі матеріали:
👁 911
Категорія: Актуально
Теги: річниця, Полтавщина, Ковпак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ