Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2018

Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)


На нараді розглянули поточні питання життєдіяльності громади


Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)22 травня 2018 року під головуванням міського голови В. Колісніченка відбулась щотижнева нарада, у якій взяли участь заступник міського голови, керуюча справами виконкому, начальники відділів виконавчих органів міської ради, керівники комунальних закладів, в.о. старост.

Нарада розпочалася з обговорення заходів, запланованих на найближчий час. Зокрема йшлося про підготовку до проведення останнього дзвоника, випускного та Міжнародного дня захисту дітей. Віталій Іванович дав відповідні доручення заступнику міського голови Волошину В.А. взяти під особистий контроль всі підготовчі роботи з проведення відповідних свят.

Міський голова В. Колісніченко зауважив, що необхідно значно підвищувати якість освіти в освітніх закладах об’єднаної громади та запропонував запросити на чергове засідання 8 сесії міської ради директорів загальноосвітніх навчальних закладів та закладів позашкільної освіти для звіту перед депутатами.

Далі на нараді розглянули поточні питання життєдіяльності громади, а саме: підготовку до проведення 8 сесії; стан виконання бюджету; розробку детального плану земельної ділянки для будівництва сонячної електростанції; придбання вогнегасників для бюджетних закладів; надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ та інші питання.

Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)
 

Окрім того, під час наради йшлося про питання щодо благоустрою населених пунктів громади. Комунальним закладом Гребінківський ККП приводяться в належний вигляд в’їзні знаки до міста Гребінка та проводяться ремонтні роботи зливних каналізацій. У Слободо-Петрівському та Мар’янівському старостатах спрямували свою роботу на прибирання стихійних сміттєзвалищ, викошуванні трави, ремонті вуличного освітлення.

За результатами наради були надані доручення начальникам структурних підрозділів міської ради для відпрацювання в межах повноважень.
 

Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)


Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)


Нарада у міського голови (22 травня 2018 року)


Схожі матеріали:
👁 841
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ