Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.02.2019

Нарада у міського голови (5 лютого 2019 року)


З міської новорічної ялинки зникло 38 іграшок


Нарада у міського голови (5 лютого 2019 року)5 лютого 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів міської ради, в.о. старост, керівниками комунальних підприємств, на якій підсумував події, які відбулися в об’єднаній громаді за минулий тиждень та озвучив план заходів на найближчий період.

На початку наради Віталій Іванович подякував всім причетним до підготовки та проведення святкових та урочистих подій з нагоди 207 річниці від дня народження Є.П. Гребінки. Всі заплановані заходи пройшли на високому рівні та подарували жителям громади та гостям позитивні емоції.

Заступник міського голови Володимир Зінченко поінформував про проблеми з водопостачанням у деяких районах міста. На жаль комунальне підприємство не може вплинути на хід ремонтних робіт, оскільки водогін знаходиться на балансі виробничого підрозділу "Кременчуцьке територіальне управління" філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель та споруд".

Заступник міського голови Валерій Волошин доповів про хід ремонтних робіт, які тривають у освітніх закладах громади. Зокрема, завершується заміна старих вікон на нові енергозберігаючі у Мар’янівській ЗОШ та філії Гребінківській ЗОШ №1. Також планується масштабний проект по встановленню сонячних панелей у ЗДО «Веселка», це дозволить значно скоротити витрати на енергоносії.

Секретар міської ради Людмила Цапенко поінформувала про підготовку до проведення чергової 17 сесії міської ради, що відбудеться 18 лютого 2019 року. На 12 лютого заплановано засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування. А 13 лютого – спільне засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та виконкому.

З міської новорічної ялинки зникло 38 іграшок

Неприємною цифрою поділився начальник відділу культури і туризму Олександр Ільчук. В ході розбирання міської новорічної ялинки виявили, що зникло 38 іграшок. Безумовно, такі вчинки людей не прикрашають.

Більше того, якщо ви думаєте, що хтось таким нецивілізованим способом вирішив прикрасити власну оселю, то дуже помиляєтеся. Враховуючи, що на ялинці лишилися гачки з іграшок, то, вочевидь, їх просто кудись викинули. А сам факт крадіжки прикрас з міської ялинки, мабуть, став для якихось невігласів засобом демонстрації чи то винахідливості, чи то зухвалості.

У будь-якому випадку, ці риси нормальну людину ніяк не прикрашають. Та попри таку сумну історію, ялинка і наступного року засяє святковими вогнями, хоча прийдеться знову придбати прикраси і витрачати кошти з бюджету ОТГ, які можна було б направити на інші цілі.

Заходи, заплановані на найближчий час

В ході наради обговорили заходи, заплановані на найближчий час. 9 лютого минає 76 років з дня подвигу нашого земляка Григорія Кагамлика. Вже традиційно відбудеться щорічний легкоатлетичний турнір, присвячений Кагамлику. Відкриття змагань 8 лютого об 11 годині у легкоатлетичному манежі. Мітинг та покладання квітів відбудеться 8 лютого об 11.30 біля бюста Г. Кагамлику у м. Гребінка.

Підсумовуючи нараду, міський голова дав ряд доручень керівникам комунальних підприємств, закладів та начальникам структурних підрозділів міської ради та її виконавчих органів до виконання.
 

Схожі матеріали:
👁 745
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: іграшки, міська рада, Гребінка, нарада, новорічна ялинка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ