Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.05.2021

Навчальний рік у Гребінківській громаді триватиме до 11 червня


Згідно із законом України про повну загальну середню освіту, навчальний процес у школах повинен тривати не менше 175 навчальних днів


На початку наради міський голова Віталій Колісніченко подякував всім хто долучився до акцій «За чисте довкілля» та «Квітуй, моя Гребінко» та взяли участь у покращенні благоустрою громади. Також Віталій Іванович відзначив високий рівень підготовки та проведення урочистостей до Дня Перемоги над нацизмом та Дня вшанування пам’яті жертв Пирогової левади.

Далі обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та напрацювали плани на найближчий час. Зокрема триває процес передачі в оренду майна «Лубнитеплоенерго», яке перейшло до комунальної власності громади, готуються документи для електронної торгової системи «Прозорро» для проведення аукціону.


Апаратна нарада (25 травня)
 

Також триває робота з планування системи управління відходами в рамках проекту «Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля», що впроваджується разом з організацією «Еколтава» та урядом Німеччини. Гребінківська громада увійшла до Північно-західного субрегіоні Полтавської області і разом з сусідніми громадами координуватиме зусилля в сфері поводження з відходами.

Навчальний рік у Гребінківській громаді триватиме до 11 червня. Згідно із законом України про повну загальну середню освіту, навчальний процес у школах повинен тривати не менше 175 навчальних днів, тож через карантин навчальний рік доведеться дещо продовжити.

Також розпочалася цьогорічна кампанія ЗНО. Підготовка до підвезення випускників до пунктів тестування розпочалося напередодні у КП Гребінківський ККП, де шкільні автобуси пройшли обробку дезінфікуючими засобами.

Апаратна нарада (25 травня)
 

До 31 травня триває онлайн-голосування у всеукраїнському конкурсі «Наша громада». Гребінківська громада представлена проектом «Світ без обмежень», в якому порушено актуальну проблему інклюзивної освіти - створення ресурсної кімнати. Закликаємо всіх небайдужих мешканців проголосувати і підтримати такий важливий проект.

Також в ході наради обговорили підготовку до пленарного засідання чергової 9 сесії, стан виконання бюджету, проблему державного недофінансування медичних закладів, ситуацію із захворюванням на COVID-19 та інші нагальні питання.

Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, Підготовка до підвезення випускникі, апаратна нарада, ЗНО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ