Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.06.2019

Навіщо потрібне відеоспостереження


Вибір системи відеоспостереження


Відеоспостереження на багатьох об'єктах, що охороняються, є складовою частиною системи безпеки. Встановлені по периметру камери спостереження дозволяють контролювати територію, стежити за будівлею або його внутрішніми приміщеннями. Крім того, можливості сучасних відеосистем дозволяють управляти ними дистанційно, і переглядати архівні записи в реальному часі з будь-якої точки світу. Тому складно представити об'єкт, що охороняється, без таких корисних пристроїв.


Камери відеоспостереження
 

Переваги відеоспостереження

Камери відеоспостереження можна на сайті інтернет магазину Pipl.ua, але раніше варто розглянути переваги, які вони відкривають:
  • відвертання крадіжок майна;
  • підвищення ефективності праці;
  • можливість контролювати ситуацію, знаходячись поза об'єктом;
  • оптимізація процесів.

Установка відеоспостереження

Для підвищення ефективності систем безпеки, їх доповнюють камерами відеоспостереження. Вони дають повний огляд прилеглій до об'єкта території, внутрішніх приміщень або житлової квартири у момент відсутності хазяїв. Бачачи, що відбувається на об'єкті, можна своєчасно вжити заходи і запобігти протизаконним діям зловмисників.

Вибір системи відеоспостереження

Складність системи відеоспостереження визначають за кількістю точок огляду і типу передаваного сигналу. Тому вибір доведеться робити віддаючи перевагу одному з двох типів камер :
  • аналогові — за доступною ціною зі стерпною якістю зображення;
  • IP- камери — що відрізняються своєю функціональність і високою якістю зображення, але пропоновані за більш високими цінами.
Складнощі можуть виникати під час проведення монтажних робіт, якщо вибрані камери, що підключаються до відеореєстратора по витій парі. В цьому випадку необхідно прокладати кабель по комунікаційних каналах. Набагато простіше з безпровідними IP- камерами, що підключаються до відеореєстратора за допомогою мережі WI- FI.

Системи зберігання відеоархіву бувають двох типів: відеореєстратор і сервер. У випадку з відеореєстраторами, основна відмінність полягає у кількості каналів для підключення камер : 4, 8, 16, 32, 64. Відповідно, для установки відеоспостереження в житловій квартирі досить простого відеореєстратора з чотирма камерами. Для огляду великого об'єкта рекомендується вибрати пристрій з найбільшою кількістю портів або подивитися у бік сервера з програмним забезпеченням.

Кількість каналів в даному випадку буде практично необмеженою (зрозуміло тільки пропускною спроможністю мережі, продуктивністю сервера і місткістю накопичувачів).

Схожі матеріали:
👁 1472
Категорія: Прес-реліз
Теги: камери відеоспостереження, відеоспостереження, система відеоспостереження, камери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ