Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.09.2019

Установка відеоспостереження


Де варто встановити камери спостереження?


Сьогодні практично усі розуміють, що відеоспостереження - цей найкращий засіб захисту для приватної нерухомості. Охоронна система з відеокамер стане непереборною перешкодою для більшості недоброзичливців. Прикраси у будинку, автомобіль і усю решту цінного майна буде надійно захищено від крадіжки або вандалізму. Якщо ж подібне сталося, камери допоможуть швидко знайти зловмисників і добитися справедливості.

Так, усі знають про надійність камер спостереження в якості охоронного засобу, але мало хто - як їх використати максимально ефективно. Саме від правильності розташування пристроїв залежить, наскільки точно вони виконуватимуть поставлені перед ними завдання.


Установка відеоспостереження
 
 

Попередня підготовка до установки камер у будинку

Перед купівлею камер і іншого устаткування варто обійти увесь будинок і територію навколо нього, і вирішити деякі питання. Відповіді допоможуть визначити оптимальні точки для закріплення відеокамер.

Питання наступні:

1. Які місця у будинку і навколо нього потребують додаткового захисту відеокамер?

2. Які зони на усій території є проблемними з точки зору безпеки?

3. Чи є які-небудь місця особливо привабливими, якщо дивитися з точки зору зломщика?

4. Чи проникали у будинок зловмисники у минулому, якщо так, то як саме?

Відеоспостереження є найнебезпечнішим ворогом для будь-якого зловмисника, адже воно збирає інформацію про усі його дії. Він постарається при першій же нагоді вивести камери з ладу для своєї безпеки. Тому до списку питань вище варто додати ще один. Це, чи повинні зловмисники знати про відеоспостереження у будинку і на території навколо нього? Якщо так, то в систему можна додати муляжі камер спостереження, щоб захистити справжні пристрої від знищення.

Якщо ні, то для установки відеокамер слід вибрати затишніші місця і перейти на менш габаритні моделі. Але в цьому випадку не варто розраховувати на їх превентивну дію - відеокамери зможуть тільки зібрати інформацію про подію, але не запобігти йому.

Де варто встановити камери спостереження?

Від розташування камер залежить те, чи зможе система відеоспостереження ефективно виконувати свою роботу. Сьогодні існують навіть спеціальні програмні пакети і додатки, що дозволяють вибрати оптимальні точки для закріплення домашніх охоронних камер. Тому придумати схему розташування пристроїв можна і самому без залучення фахівців, хоча такий підхід і є ризикованішим.

Зазвичай відеокамери спостереження встановлюються біля дверей в житлі і бічних вікон. Це найбільш небезпечні точки, через які у будинок можуть проникнути зловмисники. У захисті можуть потребувати і інші зони, наприклад, вхід з гаража або підвалу у будинок, балкон, вікна, що виходять в задній двір і ін.

Схожі матеріали:
👁 639
Категорія: Прес-реліз
Теги: камери спостереження, охорона будинку, охорона, камери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ