Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.02.2020

Ноутбук для фахівців в області архітектурного дизайну Acer ConceptD 5 Pro


ConceptD 5 Pro підтримує процесори дев'ятого покоління IntelCore i7


Acer представила новий ноутбук з професійної лінійки для фахівців в області архітектурного дизайну, анімації і двомірної/тривимірної графіки - ConceptD 5 Pro. 15,6-дюймова новинка може похвалитися системою охолодження з максимальним рівнем шуму всього 40 дБ, а також підтримкою потужних комплектуючих для роботи з вимогливими CAD- системами і сучасними застосуваннями.


Ноутбук Acer ConceptD 5 Pro


Ноутбук отримав сертифікат Pantone Validated, що гарантує, що відтінки, які користувач бачить на екрані, повністю співпадатимуть з кольорами готової друкарської продукції. Пристрій був відкалібрований на заводі рід показник перенесення кольорів Delta E<2. Широку колірну гамму і природність переходів між відтінками забезпечує 100-процентне охоплення простору Adobe RGB, а деталізацію забезпечує дозвіл 4К UHD.

ConceptD 5 Pro підтримує процесори дев'ятого покоління IntelCore i7 і відеокарти NVIDIA (Quadro T1000 або Quadro RTX 3000), створені спеціально для графічних застосувань. До 16 Гб ОЗУ DDR4 і сучасні PCIe NVMe SSD місткістю до 1 Тб забезпечують швидкий запуск системи і програм. Для зберігання робочих файлів в ConceptD 5 Pro передбачений місткий жорсткий диск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Digma SmartGate SG1: дверний дзвінок з камерою

При цьому ноутбук обладнаний системою охолодження з вентиляторами AeroBlade 3d четвертого покоління, рівень шуму яких при повному навантаженні не перевищує 40 дБ.

У новинки передбачений повний набір портів, включаючи USB Type - C із швидкістю передачі даних до 5 Гб/з і HDMI 2.0, які можна використати для підключення додаткових моніторів. Крім того, Acer ConceptD 5 Pro обладнаний трьома портами USB 3.1. Для безпровідного зв'язку в ноутбуку використовується мережеве рішення Killer з підтримкою протоколу Wi - Fi 6.

Схожі матеріали:
👁 773
Категорія: Технології
Теги: ноутбук, Acer, Acer ConceptD 5 Pro, Ноутбук Acer




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ