Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.11.2023

Пакувальне обладнання брикетів


За індивідуальним замовленням можна додати певні функції та модифікувати пакувальну машину «під себе»


обладнання для пакування

Просто створити брикети за допомогою спеціального обладнання – недостатньо. Готову сировину потрібно правильно упакувати, щоб не пошкодити брикет, наприклад, під час транспортування. З цією метою й використовується пакувальне обладнання брикетів.

Що таке обладнання для пакування?

Під цією назвою мається на увазі обладнання, яке значно прискорює ручну роботу та упаковує готовий брикет. На сайті компанії «РМП Біоенергія» ви зможете придбати всі види пакувального обладнання, а також створити індивідуальне замовлення на машини для пакування тут – rmpbio.ua.

Існує два варіанти обладнання: автоматичне та напівавтоматичне. Останній варіант потребує активної участі людини в процесі: оператор машини повинен встановити потрібну програму, подавати брикети для фасування або виконувати якісь інші нескладні дії. Тоді як автомат працює самостійно по заданій програмі. Вибір формату залежить безпосередньо від замовника, наприклад, автомат може працювати цілодобово, але вартість буде набагато вищою, ніж у напівавтомата.

Крім того, виокремлюють також декілька різновидів пакувального обладнання:
  1. Машина для брикетів – вважається найбільш ефективною та якісною. Машини можуть пакувати брикети в різний матеріал, наприклад, поліетилен або бавовну, а також рахувати певну кількість брикетів та пакувати її в один мішок.
  2. Прес для пакування – використовується для пакування брикетів з подальшим транспортуванням. Особливістю є те, що як продукція можуть використовуватися не лише брикети, але й палети або сіно.
  3. Ручне обладнання – досить бюджетний варіант, який досить простий у використанні. Зазвичай таким способом пакують невелику кількість брикетів, а саме обладнання може бути як з пластмаси, так і з металу.
Обладнання є важливим елементом в процесі створення брикетів, адже саме від пакування залежить якість та стан продукції.

Переваги пакувального обладнання для брикетів

Якщо ви власник підприємства та спланували встановити спеціальний агрегат для пакування брикетів, ви точно розумієте всі переваги цього рішення.
  1. Велика часова та фінансова економія. Обладнання набагато пришвидшує процес, а також дозволяє не набирати великий штат людей.
  2. Висока якість продукції. Обладнання дає можливість створити пакунок за точною формою та розміром брикету, забезпечивши максимально герметичне пакування, яке захистить та збереже стан.
  3. Продуктивність. Автоматика або напівавтоматика забезпечує мінімальне використання людської сили, а значить, що ризик можливого травмування також менший, а продуктивність зберігається на такому ж рівні або стає більшою.
  4. Простота експлуатації. Агрегати легко встановити на потрібне місце та приєднати до загальної системи.
Не менш важливою перевагою пакувального обладнання є те, що за індивідуальним замовленням можна додати певні функції та модифікувати пакувальну машину «під себе».

Схожі матеріали:
👁 299
Категорія: Прес-реліз
Теги: обладнання для пакування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ