Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.10.2018

Педагогічні читання «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи»


З нагоди 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського проведено педагогічні читання


педагогічні читання «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи»ХХ століття подарувало світові цілу плеяду педагогів-дослідників, чиї ідеї і досі впливають на розвиток педагогічної науки. Це Семен Шацький, Софія Русова, Януш Корчак, Костянтин Ушинський. Однак навіть серед цих першорядних зірок яскраво вирізняється постать Василя Сухомлинського – видатного українського педагога, мислителя, ученого, публіциста, письменника, поета, який зробив вагомий внесок у розвиток вітчизняної педагогіки.

З нагоди 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського 3 жовтня 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації проведено педагогічні читання «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи» за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту Носової Н.С. та завідуючої методичним кабінетом Бігун Н.О.

Активними учасниками заходу були Кривошей Ольга Григорівна, учитель зарубіжної літератури Сербинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з виступом на тему «Виховання школярів засобами слова у творчій спадщині В.О. Сухомлинського», Мисливець Валентина Григорівна, учитель початкових класів Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з темою «Навчаємось граючи», Приходько Наталія Олександрівна, учитель початкових класів Тарасівської ЗОШ І-ІIІ ступенів, – «Аксіологічні ідеї співпраці батьків та школи у педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського», Нежива Валентина Петрівна, вчитель англійської мови Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентувала виступ «Вплив іноземної мови, мовної культури, рідної мови та інтелектуальний розвиток дитини (з погляду В.О. Сухомлинського)», Федорченко Інна Петрівна, учитель біології Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, - «Любов до дитини в педагогічній діяльності В.О. Сухомлинського».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкування Дня рятівника

У своїх виступах педагоги піднімали питання виховання і відношення до дитини з поглядів відомого педагога та ділилися власним досвідом роботи, наголошуючи на тому, що для професійного становлення вчителя важливе значення мають моральні якості, любов до дітей, наполегливість, чуйність.

Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина Василя Олександровича Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями.
 
 
Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи
 
 
Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи

 

Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи

 

Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи

 

Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи

 

Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського і розбудова Нової школи
 

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації


Схожі матеріали:
👁 954
Категорія: Шкільний екран
Теги: Бігун Н.О., носова, педагогічні читання, Сухомлинський, нова школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ