Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2020

Придумай назву новим поїздам КВБЗ - отримай приз


Умови конкурсу


Закінчився 2019 рік, який за­пам’ятається, насамперед, як рік 150-річчя підприємства. Він був  напруженим, важливим і відповідальним у житті колективу Крюківського вагонобудівного заводу. До того ж він позначений кількома знаменними датами. Сповнилося 5 літ від початку експлуатації перших українських міжрегіональних двосистемних електропоїздів ЕКР1 «Тарпан». Успішно працює на Львівській залізниці дизель-поїзд ДПКр-2. Цьогоріч втілено у життя новий проєкт у царині моторвагонного рухомого складу – створено регіональний дизель-поїзд ДПКр-3.

Досвід створення транспорту соціального призначення свідчить: важливі не тільки технічні характеристики, надійність і довговічність у роботі, а й гарний, сучасний, привабливий і такий, що запам’ятовується, зовнішній вигляд нової продукції. Небезпідставно вважається, що доля новонародженого значною мірою залежить від його імені.

Мова йде про назву нової продукції – серії регіональних поїздів ДПКр-3


Отже, мова піде про назву нової продукції – серії регіональних поїздів ДПКр-3. Згадаємо факти на цю тему з історії КВБЗ. У 1955 році, коли почалося створення гусеничного самохідного порома, його назвали ГСП-55, занотувавши  дату народження машини. А поромно-мостовій машині дали ім’я ПММ «Волна». Мабуть, тому, що машина дійсно гарно долала хвилі і сама була новим словом, новою хвилею у переправно-десантній техніці. Перший вітчизняний пасажирський вагон у 2001 році ми назвали «Україна», підкресливши тим самим, що він складений до 10-річчя Незалежності держави. Дослідні пасажирські вагони нового покоління «Україна-2» та «Мета». Згадаємо також назви поїздів світових виробників рухомого складу, які у всіх на слуху. Наприклад, «Сапсан» від Сіменс, «Регіна» від Бомбардьє.

А тепер, увага! За рішенням наглядової ради, адміністрації акціонерного товариства оголошується конкурс на кращу назву нової продукції – серії регіональних поїздів ДПКр-3 Крюківського вагонобудівного заводу. Конкурс починається від дня розміщення цих умов у стрічці новин вебсайту КВБЗ та в газеті «Вагонобудівник» і триватиме до 28 лютого 2020 року.

Учасники конкурсу повинні запропонувати:
 
– назву дизель-поїзда ДПКр-3 як ключове слово, що відображає головну суть продукції і стане його візитною карткою, а також доповнить назву-найменування (типу електропоїзд ЕКр1 «Тарпан»);

– бажано надати своє бачення логотипа, тобто дизайнерське виконання надпису на головному вагоні дизель-поїзда.

Назва має бути оригінальною, лаконічною, зрозумілою, такою, що легко запам’ятовується і вимовляється,  але водночас символічною, багатозначною, відображати ідеологію нашого підприємства. Бажано, щоб вона була пов’язана з історією України.  Врешті-решт, просто красивою.

Пропозиції слід подавати до пресслужби (відділу ЗМІ) у письмовій формі, на аркуші паперу формату А4  з необхідними поясненнями ідеї та за підписом автора з позначенням його прізвища, ім’я та по-батькові, підрозділу, домашньої адреси.

Електронна пошта [email protected].

Для підбиття підсумків конкурсу створюється комісія у складі:
  • Максим Крамаренко – голова правління, голова комісії.
  • Леонід Олійник – директор із безпеки, персоналу та соціальних питань, заступник голови комісії.
  • Олексій Гречкін – технічний директор.
  • Олег Шкабров – начальник проєктно-конструкторського управління.
  • Дмитро Єгоров – головний конструктор пасажирського моторвагонного рухомого складу.
  • Ігор Манаєнков – директор з економіки, фінансів та перспективного розвитку.
  • Ганна Кудіярова – начальник відділу ЗМІ, керівник пресслужби.
Після розгляду поданих пропозицій остаточне рішення прийматиметься після погодження з головою наглядової ради Володимиром Приходьком.

Для заохочення учасників конкурсу встановлюються премії. Автору назви, яка стане переможцем і буде наноситися на нову продукцію, увійде до її маркування – перша премія у розмірі 5 тисяч грн. Чотири інші кращі пропозиції буде відзначено заохочувальними преміями по 500 грн кожна.

Для організаторів конкурсу – відділу ЗМІ – встановити заохочувальний фонд у розмірі 3 тисячі грн.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у конкурсі. У вас є унікальний шанс показати свою  творчу індивідуальність і креативність.

Схожі матеріали:
👁 1127
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Конкурс, Крюківський вагонобудівний завод, КВБЗ, регіональний поїзд ДПКр-3




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ