Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2024

RIC Technology представила компактний модульний принтер для 3D будівництва доступного житла


RIC-M1 PRO - це величезний крок в оснащенні 3D-будівельної галузі для будівництва більш доступного житла


модульний принтер для 3D будівництва доступного житла

Технологічна компанія RIC Technology, що спеціалізується на 3D-будівництві, представила свою останню інновацію - компактний модульний принтер з роботизованим маніпулятором RIC-M1 PRO, який покликаний перетворити будівельну галузь завдяки своїй автоматизації, ширшій площі, що забудовується, і інтелектуальній системі подачі матеріалів.

Звичайні портальні системи можуть бути дорогими та трудомісткими у налаштуванні, але RIC-M1 PRO змінює правила. Завдяки своїм компактним розмірам та модульній конструкції 3D принтер з роботизованою рукою не вимагає складання та може бути швидко готовий до роботи.

Одним із основних оновлень RIC-M1 PRO є збільшення площі друку. Завдяки збільшеній довжині модульної напрямної системи RIC-M1 PRO забезпечує широкий діапазон друку: ширина друку 6.4 м, довжина друку 12.8 м і висота друку 4.2 м.

модульний принтер для 3D будівництва доступного житла
 

Передова автоматизація RIC-M1 PRO скорочує кількість кваліфікованої робочої сили, необхідної для керування роботом, до двох осіб, що підвищує продуктивність та знижує витрати.

RIC-M1 PRO оснащений функцією входу в систему для контролю якості матеріалу в режимі реального часу, що знижує кількість людських помилок та підвищує якість друку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реактивний безпілотник-камікадзе NEM-600, точність потрапляння до 1,5 м, максимальна швидкість 450 км/год

Робот-будівельник поставляється з вбудованим насосом-змішувачем, що самозавантажується, для заповнювачів, що дозволяє друкувати як бетоном, так і розчином. Можливість друку обома матеріалами підвищує гнучкість та розширює можливості друку на машині.

модульний принтер для 3D будівництва доступного житла
 

"RIC-M1 PRO - це величезний крок в оснащенні 3D-будівельної галузі для будівництва більш доступного житла", - сказав Цзию Сюй, засновник та генеральний директор RIC Technology. «Завдяки своїй економічно ефективній, економній час і трудомісткій технології RIC-M1 PRO здатний перетворити індустрію 3D-будівництва та допомогти зменшити глобальну нестачу житла».

Схожі матеріали:
👁 160
Категорія: Технології
Теги: 3D принтер, 3d-друк, будівництво, 3D-будівництво




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ