Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.02.2015

Що робити коли давно не було інтиму


Секс виразно корисний для всього - здоров'я


Всьому свій час!Секс виразно корисний для всього - здоров'я, самовідчуття, самооцінки, настрою. Але що робити, якщо в тебе його просто-напросто немає?

Дивно, але за статистикою, досить велика кількість дівчат абсолютно спокійно переносять відсутність сексу і навіть про нього не думають. Це дуже індивідуально, адже деякі, навпаки, страждають навіть фізично від відсутності партнера.

Не варто впадати у відчай, і думати, що ти знову станеш дослідної незайманою через пару років - неможливо забути, як займатися сексом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Праздники дня 22 февраля

Та сама нервозність і необгрунтована озлобленість, яка мучить більшість жінок без сексу, відбувається просто від відсутності розрядки. Оскільки організму нікуди дівати зайву енергію, то тобі варто йому допомогти - направ надлишки сил в навчання, роботу або себе саму.

Але найприємніше в цій історії - секс після довгого утримання - це справжня феєрія. Тому не варто впадати у відчай, незабаром і тобі буде, що розповісти своїм подругам!

Схожі матеріали:
👁 1211
Категорія: Прес-реліз
Теги: здоров'я, Секс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ