Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2019

Щотижнева нарада (28 травня 2019 року)


1 червня запрошуємо всіх на свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей


28 травня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду. На початку наради Віталій Іванович повідомив присутніх про свою участь у нараді з питань ремонту та утримання доріг місцевого значення, що відбулася напередодні в Полтавській ОДА.

Дороги, які знаходяться на балансі ДП «Агенція місцевих доріг Полтавської області» і проходять через територію нашої громади, знаходяться в край незадовільному стані. І виходить колізія - дорога на нашій території, люди страждають наші, а ремонтувати її не можемо, бо вона на балансі агенції.


Щотижнева нарада (28 травня 2019 року)
 

Головам громад презентували карту-схему капітального та поточного середнього ремонтів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Полтавської області у 2019 році. Згідно цієї карти заплановані ремонтні роботи і на території нашої громади. Сподіваємося, що нарешті дійде черга і до виїздів з Гребінки до траси Київ-Харків.

Далі йшлося про виконання планових показників по наповненню бюджету об’єднаної громади, про підготовку до оздоровлення дітей, про роботи з благоустрою та викошування бур’янів, про підготовку до випускного вечора та інше.

Розпочато ремонтні роботи на першому поверсі міської ради, де вже зовсім скоро відкриється новий сучасний Центр надання адміністративних послуг. Також в рамках підготовки кадрів для майбутнього ЦНАПу відбувся навчальний візит представників міської ради на семінар «Адміністративні послуги» до м. Пирятин.

Крім того обговорили заходи, заплановані на найближчий період. 1 червня запрошуємо всіх на свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, яке розпочнеться о 10-00 в парку міського Будинку культури. Заплановано дитяче караоке, цікаві майстер-класи та розважальна програма для дітей. Буде організовано підвезення дітей з сільських населених пунктів об’єднаної громади до місця проведення свята.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.
 

Схожі матеріали:
👁 604
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міський голова, Гребінка, нарада, міжнародний день захисту дітей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ