Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2019

Соціальний захист жителів Гребінківської ОТГ


При Гребінківській міській раді продовжують діяти Програми соціального спрямування


Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року до Гребінківської міської ради звернулось 66 жителів Гребінківської ОТГ. Всі звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради. Відповідно до рішення комісії надано матеріальних допомог на лікування 60 жителям Гребінківської ОТГ на суму 73 тис. 600 грн.
 

Соціальний захист жителів Гребінківської ОТГ
 

Допомогу на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні виплачено в сумі 6 тис. 400 грн.

Відповідно до  Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників дій в операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей Гребінківської об’єднаної територіальної громади звернулось 2 учасники АТО, яким надано допомогу  на лікування в сумі 2 тис.грн.

До 30-ї річниці виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан воїнам-інтернаціоналістам, які приймали участь у військових конфліктах за межами України вручено медалі “Честь, мужність, пам’ять” та надано допомогу в сумі 18 тис.грн.

Взагалі по Програмах соціального захисту за І квартал 2019 року виплачено 100 тис. грн.

Схожі матеріали:
👁 442
Категорія:
Теги: Соціальний захист, пенсійний вік, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ