Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2017

Свобода, висота та відчуття польоту


Мото- дельтапланеризм - для людей сильних духом


Свобода, висота та відчуття польотуСвобода, висота та відчуття польоту. Саме так можна охарактеризувати перший політ на мотодельтаплані. Про розвиток цього виду спорту та відчайдухів, що кидають виклик небу, читайте далі.

Мото- дельтаплан - це моторний літальний апарат з гнучким трикутним крилом, що виклане у формі грецької літери дельта. Він легкий в управлінні та відносно не дорогий. Хоча керування таким літальним апаратом потребує навичок.

Цей вид спорту та дозвілля мало відомий серед громадськості, але є й відчайдухи які не можуть жити без польотів. Кожного року на початку травня мото- дельтапланеристи збираються на аеродромі "Чайка" поблизу села Смош Прилуцького району Чернігівської області.

Уперше на території України планеристи зібралися у 70-х роках минулого століття поблизу Львова. З того часу цей вид спорту розвивається в СРСР, а тепер в Україні. Зараз уже створені клуби любителів на мото- та дельтапланах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт Павла Зіброва в Пирятині

Дельтапланеризм несе в собі не лише задоволення польоту, а й небезпеку. Невмілі або не обдуманні дії, недотримання правил техніки безпеки можуть призвести до травмування або до летальних наслідків. Тому утримання в належному стані літальних апаратів, аеродромів та належну організацію польотів є однією із запорук гарного відпочинку.

Мото- дельтапланеризм - для людей сильних духом, які мріють підкорити небо, і для цього необхідно в першу чергу здолати свій страх. Але вже після першого польоту вам знову захочеться в небо.

 


Схожі матеріали:
👁 2492
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: пирятин, дельтаплан, Мото- дельтапланеризм




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ