Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.09.2017

Тарасівська школа: Перший урок 2017-2018 навчального року


Маленьким первачкам провели невелику «Казкову подорож у Країну Знань»


Тарасівська школа: Перший урок 2017-2018 навчального рокуСвято Першого дзвоника закінчилось, і всі учні та батьки зайшли до світлих, чистих, відремонтованих класів. Перший в новому навчальному році урок – про нашу рідну Україну.

Маленьким первачкам вчителька, Олексієнко Ніна Володимирівна,  провела невелику «Казкову подорож у Країну Знань».

У  2 – 4 класах вчителі початкових класів Смоляк Світлана Григорівна та Приходько Наталія Олександрівна провели  цікавий урок «Ми є діти українські, хлопці та дівчата. Рідний край наш – Україна, красна та багата».

Учні відгадували загадки, згадували символіку, змагались, хто краще знає свій рідний край. В подарунок діти отримали кульки, на яких напишуть свої бажання.

В 5 класі новий класний керівник Кабушка Сергій Васильович знайомився з новими учнями та в цікавій формі провів подорож на тему «Україна - Європейська держава»

6 – 8 класи об’єднались для проведення виховного заходу «Під синьо-жовтими прапорами України та Євросоюзу», який підготували та провели класні керівники Пісня Тетяна Іванівна та Тодорова Надія Василівна. На заході учні співали, читали вірші про свою Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: урочисте свято в рідній школі

В 9 -11 класах урок мав назву «З Україною в серці», на якому під керівництвом  Лисенко Ніни Костянтинівни та Корж Людмили Григорівни учні обговорювали, дискутували на дану тему, висловлювали своє бачення нашої країни в складі країн Євросоюзу.

Вцілому перший день у Тарасівській пройшов святково та продуктивно.

 Успіхів усім в новому навчальному році!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.
 

 

 

 

 

 

 


Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1211
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівка, шкільний екран, первачки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ