Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2016

Тарасівська школа: Торгівля людьми - це одна з найважливіших проблем сучасності


Виховний захід «Людина – не товар! Вчимося себе захищати»


Тарасівська школа: Торгівля людьми - це одна з найважливіших проблем сучасностіТоргівля людьми – це одна з найважливіших проблем сучасності. Україна зіткнулась з цією бідою на початку ХХ століття. Кожного року у світі від сучасного рабства страждає 1-2 мільйони людей.

Торгівля людьми - це продаж, купівля, передача людей з метою експлуатації та одержання прибутку.
Будь-яка особа може постраждати від торгівлі людьми, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.

В Тарасівській школі проведено заходи, метою яких є інформування учнів, застереження їх від необдуманих вчинків, наслідки яких можуть бути трагічними.

Виховний захід «Людина – не товар! Вчимося себе захищати» був спрямований на те, щоб надати максимум інформації учням про те, що таке торгівля людьми, її характерні ознаки, форми; хто і як вербує та на яких умовах і що насправді може чекати кожного, хто спіймається на цей гачок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Заходи на вшанування пам'яті жертвам Голодомору 1932-1933 років

Присутнім учням 9-11 класів, крім лекторію, було продемонстровано документальний фільм на дану тему, де на прикладах реальних людей було показано реальні жахливі історії та їх наслідки.

Маємо надію, що такі заходи стимулюватимуть учнів до навчання і працевлаштування в Україні та розуміння того, що не все так легко дається, як рекламують це різні сумнівні фірми та особи, які хочуть одержати прибуток шляхом експлуатації вас чи ваших рідних.

 

 

 

 

 

 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, Виховний захід, шкільний екран, Тарасівська школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ