Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.11.2016

Тарасівська школа: 21 листопада - свято в Україні, День Гідності і Свободи


Всі проведені в цей день заходи засвідчили, що наше підростаюче покоління мріє про щасливе і мирне майбутнє


Тарасівська школа: 21 листопада - свято в Україні, День Гідності і СвободиДень Гідності і Свободи-свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада.

Указом Президента від 13 листопада 2014 року це свято стало національним.

У Тарасівській школі відбулося ряд заходів, присвячених цій важливій даті. Під час загальношкільної лінійки учні-екскурсоводи шкільного музею історії хліба провели інформаційну хвилинку «Згадаймо події 2013-2014 року» і хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, серед них і нашого земляка Андрія Черненка.

Учнівською адміністрацією школи було проведено шкільну радіогазету, в якій пролунали слова вдячності і пошани патріотизму і мужності громадян, які були безпосередніми учасниками Революції. У радіоефірі лунали патріотичні пісні.

У цей день учні 8-11 класів зібралися на засідання «круглого столу», присвяченого Дню Гідності та Свободи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: тиждень безпеки дорожнього руху

Учасники говорили про такі важливі поняття, як гідність, патріотизм, свободу і демократію, розповіли про героїчні і водночас трагічні події, які відбувалися в нашій країні восени 2013-лютому 2014 року. Активними учасниками дискусії були такі учні: Бугар Олексій, Солошина Юлія (11 клас), Савчукова Ольга (10 клас)

Всі проведені в цей день заходи засвідчили, що наше підростаюче покоління мріє про щасливе і мирне майбутнє в рідній країні.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 


Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1139
Категорія: Шкільний екран
Теги: Андрій Черненко, шкільний екран, Тарасівська школа, День гідності




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ