Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2016

Тарасівська школа: Засідання круглого столу на тему: "Міжнародний день демократії"


У дискусії взяли участь не тільки учні та вчитель, а й присутні члени адміністрації школи


Тарасівська школа: Засідання круглого столу на тему: "Міжнародний день демократії"14 вересня 2016 року в Тарасівській школі відбулось чергове засідання «круглого столу» для учнів 9-11 класів по темі: «Міжнародний день демократії», метою якого було закріплення знань учнів з теми «Демократія» та з’ясувати чи потрібна вона взагалі і що було б, якби не було демократії.

Демократія-форма управління, політичний лад, за якого верховна влада належить народові.

Наша держава за формою правління визначена в Конституції як республіка за формою політичного режиму-демократична. Єдиним джерелом влади в ній є народ, який проголошено носієм суверенітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Підсумки місячника безпеки дорожнього руху "Увага! Діти - на дорозі!"

Про ці та інші тематичні аспекти і велась дискусія за «круглим столом». Учні зачитували свої доповіді, ставились перехресні запитання, висловлювались думки з приводу того чи іншого трактування. У дискусії взяли участь не тільки учні та вчитель, а й присутні члени адміністрації школи.
 










 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 865
Категорія: Шкільний екран
Теги: дискусія, демократія, Тарасівка, школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ