Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.01.2014

У Пирятині закрили притон для наркоманів


Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 3 років


У Пирятині закрили притон для наркоманів

Напередодні Новорічних свят, до чергової частини Пирятинського райвідділу міліції поступила скарга на особу, яка мешкала на вулиці Карла Маркса. За словами очевидця, на подвір’ї одного з будинків, відбуваються протиправні дії.

Слідча група, яка виїхала на виклик, побачила таку картину: На столі у вітальній кімнаті знаходився паперовий згорток із речовиною зеленого кольору, рослинного походження, а також був вилучений пристрій для вживання наркотичної речовини.

У помешканні проживає 30-річний парубок, який на даний момент ніде не працює. Речовину і пристрій було направлено до експертно-криміналістичного центру УМВС України в Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині невідомі пошкодили пам'ятник Леніну

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 3 років за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Ведеться слідство.

news.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1169
Категорія: Актуально
Теги: притон, пирятин, позбавлення волі, наркоман




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ