Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.07.2016

Всеукраїнська Хресна хода завершила свій шлях Кременчуцькою єпархією


За селом Олексіївка, на границі двох єпархій, ходу зустріне Варсонофій, єпископ Бородянський, вікарій Київської єпархії


Всеукраїнська Хресна хода, Кременчуцька єпархія. ГребінкаСьогодні учасники Всеукраїнської ходи миру, любові та молитви за Україну возносили молитви Господу на Божественній Літургії у храмі Різдва Пресвятої Богородиці міста Пирятин. Богослужіння очолив настоятель храму благочинний Пирятинського округу протоієрей Михаїл Цико та духовенство храму.

По завершенні Літургії, а потім і трапези, паломники вирушили в с.Березова Рудка Лубенського округу. Паломників радо зустрів настоятель Свято-Троїцького храму протоієрей Василій Сіренко. У храмі православні об’єдналися у спільній молитві на молебні з акафістом Божій Матері перед Її чудотворним образом «Святогірська».   

22 липня Всеукраїнська Хресна хода, приурочена до чергової річниці хрещення Київської Русі, вирушить назустріч представникам Бориспільської єпархії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині знизились показники народжуваності

За селом Олексіївка, на границі двох єпархій, ходу зустріне Варсонофій, єпископ Бородянський, вікарій Київської єпархії та очолить молебінь. Далі учасники Хресної ходи вирушать вже Бориспільською єпархією, щоб 27 липня прибути до столиці.

Дві Хресні ходи зустрінуться в Києві на Володимирській гірці і разом з православними Києва і паломниками з усієї України пройдуть до Свято-Успенської Києво-Печерської лаври, де відбудуться урочисті Богослужіння.

kremen-eparh.org


Схожі матеріали:
👁 968
Категорія: Актуально
Теги: Хресна хода, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ