Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.09.2011

Заступник голови облдержадміністрації Олена Адамович провела виїзний прийом громадян в Гребінківському районі



Заступник голови облдержадміністрації Олена Адамович провела виїзний прийом громадян в Гребінківському районі

21 вересня 2011 року заступник голови облдержадміністрації з питань економіки, фінансів та споживчого ринку Адамович Олена Євгеніївна провела виїзний прийом громадян в Гребінківському районі.

На прийомі у заступника голови облдержадміністрації побували міський голова Ф.Г. Мілевський та голова Ульяновської сільської ради С.І. Кальченко по питанню залучення інвестицій в економіку міста та села Ульянова. О.Є. Адамович пообіцяла допомогти з інвесторами.

Приватний підприємець С.Ю. Мокроусов звернувся з наболілою проблемою повернення процентів за кредит. О.Є. Адамович надала роз'яснення, а також, скориставшись запрошенням, оглянула пекарню приватного підприємця С.Ю. Мокроусова.

Заступник голови облдержадміністрації взяла на контроль питання щодо  автобусного перевезення в районі, яке особливо турбує сільських жителів.

Також заступник голови відвідала елеваторний комплекс філії "Мар'янівська" ТОВ СП «НІБУЛОН». В поїздці її супроводжували голова райдержадміністрації А.В.Вихор та голова районної ради В.М. Зінченко.

Пріоритетним напрямком роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування є підтримка малого та середнього бізнесу.

Прагматичні підходи щодо розв’язання проблемних питань підприємництва стосовно недосконалості податкового законодавства, регуляторної політики, надмірного адміністративного втручання, дозволили шляхом постійних контактів та конструктивного діалогу налагодити партнерські стосунки між обласною владою і підприємницьким загалом та дали можливість уникати конфліктних ситуацій.

Враховуючи, що Держкомпідприємництво знаходиться у процесі ліквідації, а Міністерство економічного розвитку та торгівлі ще не перебрало на себе функції останнього, в області прийнято ряд заходів, спрямованих на підвищення співпраці влади та бізнесу.

Це якісне оновлення Ради підприємців при облдержадміністрації та обласної Координаційної ради з питань підприємництва. Активізована їх робота, забезпечено координацію та співпрацю з громадськими організаціями та об’єднаннями підприємців, із Громадською радою при облдержадміністрації. Аналогічно вибудована модель співпраці в кожному місті та районі області. Налагоджений взаємозв’язок з регіональними Радами підприємців.

В Полтавській області забезпечено сприятливий мікроклімат для розвитку і підтримки сектору малого підприємництва. Індикатором є якісні показники розвитку малого бізнесу, за якими Полтавщина є одним із провідних регіонів у державі, - наголосила заступник голови облдержадміністрації Олена Адамович.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1074
Категорія: Новини Гребінки
Теги: голова, облдержадміністрація, проблема




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...
На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр... На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр...
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ