Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.04.2013

Гребінківщину прикрасять новими деревами, кущами та квітами


З 1 квітня по 31 травня 2013 року на території Гребінківського району оголошується проведення весняної акції "За чисте довкілля"


Гребінківщину прикрасять новими деревами, кущами та квітами

З 1 квітня по 31 травня 2013 року на території Гребінківського району оголошується проведення весняної акції "За чисте довкілля" та в її рамках Дня благоустрою територій населених пунктів.

З метою забезпечення утримання в належному стані територій населених пунктів району, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення голова Гребінківської районної державної адміністрації В.О.Пісня підписав розпорядження від 28 березня 2013 р. №63, яким передбачається провести у районі протягом квітня-травня 2013 року щорічну всеукраїнську весняну акцію "За чисте довкілля" та в ії рамках День благоустрою територій населених пунктів.

Цим розпорядженням рекомендовано виконавчим комітетам міської та сільських рад у рамках проведення щорічної всеукраїнської весняної акції "За чисте довкілля", Дня благоустрою та Дня довкілля, Міжнародного Дня Землі напередодні та з нагоди Великодня навести порядок на територіях міста та сіл Гребінківського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А у нас на Полтавщині села дуже красиві, тут і ставочок, і зелені гайки, і берізки, і осокори...

Необхідно буде ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища побутових та інших відходів, прибрати та привести у належний санітарний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, кладовища, братські могили, меморіальні комплекси, вулиці, дороги, тротуари, очистити від сміття береги водойм у населених пунктах.

Планується висадка нових дерев, кущів та квітів. Незабаром свята - травневі та Великдень, тож треба добре під готуватися і насамперед причепурити, прибрати своє місто, своє село, свою вулицю і свій двір.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1125
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ВеликДень, чисте довкілля. сміттєзвалища, Свята, кущі, озеленення, квіти, дерева, район, Гребінка. Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ