Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.07.2023

Керівник Пирятинської громади розповів, на яких автошляхах триває ремонт доріг


Укладено 500 квадратних метрів асфальту, вартість виконання робіт становить понад 400 тисяч гривень.


Керівник Пирятинської громади розповів, на яких автошляхах триває ремонт дорігНа території Пирятинської громади продовжуються ремонтні роботи доріг. Як і минулого року, значні обсяги ремонтів заплановано провести саме на сільських автошляхах.

Наразі завершено виконання поточного ремонту центральної вулиці Героїв Майдану у селі Велика Круча. Укладено 500 квадратних метрів асфальту, вартість виконання робіт становить понад 400 тисяч гривень.

Фінансування ремонту цієї дороги, як і ряду інших сільських доріг, ремонт яких вже проведено або ж планується виконати цього року, здійснюється у співфінансуванні 50/50 з обласним бюджетом. Ці дороги перебувають на балансі Агентства місцевих доріг Полтавської області, яке і визначає підрядну організацію, що виконує роботи.

Ремонт дороги виконано якісно, з дотриманням відповідних технологій, - у цьому переконався міський голова Андрій Сімонов, який побував на об'єкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині поліція розслідує обставини забруднення земель

"Задоволений від побаченого. Підрядник виконує роботу швидко та якісно, - відзначає керівник громади. – Будемо і далі працювати у цьому напрямку, адже дбаючи про стан доріг на території громади, дбаємо про безпеку учасників дорожнього руху!"

За сприятливих погодних умов вже найближчими днями розпочнеться ремонт дороги від Пирятина в напрямку Харківець-Каплинець.

На території Пирятинської громади продовжуються ремонтні роботи доріг


На території Пирятинської громади продовжуються ремонтні роботи доріг


На території Пирятинської громади продовжуються ремонтні роботи доріг


На території Пирятинської громади продовжуються ремонтні роботи доріг


Схожі матеріали:
👁 658
Категорія: Полтавщина
Теги: Пирятинська громада, ремонт доріг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ