Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.02.2018

На Полтавщині розробляють план дій щодо майбутнього спорткомплексу в м. Гребінка


Для повного забезпечення фінансування видатків комунального закладу Спортивний комплекс міста Гребінки в бюджеті ОТГ коштів недостатньо


На Полтавщині розробляють план дій щодо майбутнього спорткомплексу в м. ГребінкаСьогодні 9 лютого Гребінківський міський голова Колісніченко Віталій Іванович, під час робочої поїздки до обласної ради та обласної державної адміністрації зустрічався з головою Полтавської обласної ради О. Ю. Біленьким та окремо із заступником голови Полтавської обласної державної адміністрації А. А. Пісоцьким.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила секретар Гребінківської міської ради Цапенко Людмила Василівна.

Віталій Іванович порушив перед обласним керівництвом, які і самі є активними учасниками та любителями спорту, питання щодо подальшого функціонування унікального Спортивного комплексу м. Гребінка.

Розглядалися різні варіанти забезпечення подальшого утримання Гребінківського Спорткомплексу.

На базі Спорткомплексу проводяться постійно змагання всеукраїнського та обласного рівня.

Ось і сьогодні, 9 лютого 2018 року. Гребінківський Спорткомплекс приймає учасників легкоатлетичного турніру, в якому беруть участь 14 команд з 4 областей України: Київської, Чернігівської, Сумської та Полтавської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівоча команда «Надія-ДЮСШ» (Гребінка) вийшла у фінал вищої ліги чемпіонату України з футзалу

З рідної Полтавщини в змаганнях приймають участь 9 команд, серед них команди з міст Полтави, Лубен, Пирятина, Карлівки, Лохвиці, Гребінки та три команди з м. Кременчука.

 
Легкоатлетичний турнір присвячений подвигу Григорія Кагамлика
 

Загалом понад 100 учасників, які в прохолодний зимовий день мають можливість змагатися в затишному манежі Гребінківського Спортивного комплексу.

Унікальний Спортивний комплекс фінансується і утримується лише за рахунок бюджету ОТГ та власних надходжень комунального закладу.

Легкоатлетичний турнір присвячений подвигу Григорія Кагамлика
 

Для повного забезпечення фінансування видатків комунального закладу Спортивний комплекс міста Гребінки в бюджеті ОТГ коштів недостатньо.

За 2017 рік на базі Спортивного комплексу було проведено 142 спортивно-масових заходів. (Протягом 210 днів) З них:
 
27 міських та районних змагань;
81 змагання обласного рівня;
6 всеукраїнських змагань;
10 змагань чемпіонатів України;
18 матчевих зустрічей;
2 навчально-тренувальних збори (з них: Хмельницький - 2, Бориспіль - 4, Київ - 4, Ромни - 3, Прилуки - 3, Черкаси - 2).
 
Гребінківська дитячо-юнацька спортивна школа, що функціонує на базі спорткомплексу, виростила не одного майстра спорту, серед них:
  • чемпіон світу серед студентів по гандболу Тищенко Олексій;
  • чемпіон Радянського Союзу з футболу, майстер спорту Лисенко Олександр;
  • майстер спорту міжнародного класу, член Національної Олімпійської збірної з легкої атлетики на Олімпіаді в Афінах Ткалич Тетяна;
  • член Національної збірної України з легкої атлетики Панасейко Вадим;
  • чемпіони України 2012 року Центральної ради ФСТ «Колос» - футбольна команда з футзалу «Надія» (дівчата 1998-1999 рік народження) –учасник чемпіонату України серед команд вищої ліги з футзалу.
Згідно ст.89, 91 Бюджетного Кодексу України, видатки на утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких шкіл усіх типів, фінансування місцевих програм з розвитку фізичної культури і спорту здійснюються з місцевих бюджетів.

Для повного забезпечення фінансування видатків комунального закладу Спортивний комплекс міста Гребінки в місцевому бюджеті коштів недостатньо. Спортивний комплекс крім поточних видатків, а це - понад 4 млн. грн. разом з видатками на ДЮСШ, потребує термінового проведення капітального ремонту. Міською радою, ще в 2013 році замовлена і виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт, кошторисна вартість якого становить 5 млн.600 тис. грн. – вартістю по цінам на 2013 рік, що є непосильним для місцевого бюджетів ОТГ.

Під час зустрічі обласне керівництво пообіцяло міському голові Колісніченку В.І. надати підтримку в забезпеченні належного функціонування Спорткомплексу.

Схожі матеріали:
👁 1227
Категорія: Спорт
Теги: Гребінка, колісніченко, Спорткомплекс, турнір, Кагамлик, легкоатлетичний турнір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ