Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.11.2015

Полтавський регіон отримав Домінантний Мотоклуб формації МС: LINCOLN MC (POLTAVA)


Святкування з приводу присвоєння нового статусу LINCOLNMC (POLTAVA) відбулося у кемпінгу «Мала Круча»


Полтавський регіон отримав Домінантний Мотоклуб формації МС: LINCOLN MC (POLTAVA7 листопада 2015 року сталася знакова для моторуху Полтавщини і моторуху України подія: Полтавська область отримала Домінантний Мотоклуб Формації МС.

На Полтавщину завітали представники Міжнародного Мото-Альянсу  «LEGIONBROTHERHOOD» на чолі з президентом Сергієм «DARK», щоб зустрітися з членами LINCOLN MCС (POLTAVA) та представниками мотоспільноти полтавського регіону.

Відбулася гостинна зустріч президентів клубів на межі Київської та Полтавської областей. Поважних гостей вітали з хлібом-сіллю, в маєтку українських традицій «Мала Круча», що на Пирятинщині,

Поважні гості були приємно здивовані виступом підшефних Мотоклубу «Лінкольн» - учасників танцювального колективу«Забава» Гребінківської музичної школи (хореограф Оксана Лісова), які виконали «Привітальну» і вручили коровай дорогим гостям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вживають заходів для боротьби із африканською чумою

Далі відбулася розмова двох президентів Мотоклубів: «LEGIONBROTHERHOOD» Сергія «DARK» та LINCOLN MCС (POLTAVA) Віктора «Царя» Паміра.

Під час святкової вечері, присвяченої закриттю МОТОСЕЗОНУ-2015, президент «LEGIONBROTHERHOOD» Сергій «DARK» оголосив присутнім про надання  Мотоклубу LINCOLN MCС (POLTAVA) нового, домінантного статусу - МС.

Вітаючи президента LINCOLN MC (POLTAVA) Віктора «Царя» Паміра, Сергій «DARK» сказав, що «старі ідеї перших американських байкерів - бандитизм, наркотики і беззаконня - вже не актуальні, як і війни між клубами, бо ми не в Штатах, а в Україні, і для нас існують інші цінності - мир, дружба, злагода.

Бо ми їздимо по одних дорогах, живемо в одній країні, нас об'єнує любов до мото, тому потрібно підтримувати одне одного. І зазначив, що «Лінкольн» - молода, амбітна команда, яка може стати гідним прикладом дружби і взаємоповаги.

Святкування з приводу присвоєння нового статусу LINCOLN MC (POLTAVA) відбулося у кемпінгу «Мала Круча», де учасники зустрічі поласували українськими стравами, прийняли участь у конкурсах і з задоволенням аплодували знаменитому полтавському шоу-балету «Флеш», який співпрацює з Мотоклубом «Лінкольн» на постійній основі.

Мотоклуб «Лінкольн» починався, як Гребінківська молодіжна громадська організація, згодом переріс у LINCOLN MCС (POLTAVA). Відомий своїми масовими заходами і популяризацією здорового способу життя та патріотичного виховання молоді, позапартійним статусом і благодійною діяльністю.

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 4307
Категорія: Суспільство
Теги: Мала Круча, клуб. Пирятин, Мотоклуб. Лінкольн, Гребінка




Всього коментарів: 41

0
40 макс   (22.12.2015)
Стоп - кто такие легион? МС? вроде нет, как они могли открыть МС?


0
41 ELPy   (31.12.2015)
Ну здрасьте, приехали...
Легион - это МС международного формата


1
29 nikolau55   (16.11.2015)
Та що ви там сперечаєтесь,,,МС))) МСС, яка різниця))).



Оце ось ММС!!!!!


1
31 Cat   (16.11.2015)
nikolau55 , гагага)) бачу, дівчата вам,Санич, до вподоби)) То ви не були на корпоративах нашої рда і ради :)) Там теж гарні дівчата, тільки ті,що там працюють ого як гаряче виглядають після келиха винчика))


0
34 Admin   (18.11.2015)
Так гарне фото чи ні?


0
35 digitaleks   (18.11.2015)
hands Мені сподобались! Особливо Сюзанна у плюшевій кохточці! ))))))


0
39 ELPy   (26.11.2015)
ой, Саня, засмущав :):):) спецом для тебе одягну її 3-го грудня, як будемо Романова вітати smile


0
38 nikolau55   (19.11.2015)
Класні фотки, я роздрукував, та повісив на стіні, є на що подивитись!


1
20 dzhulss   (15.11.2015)
Читаю новости.
1) МСС Линкольн получил доминирующий статус МС 7.11.2015 (как сказано в статье)
Давайте-ка вспомним.
Во-первых. На сайте есть блог клуба Линкольн, который и ведет собственно сам президент. Давайте посмотрим на название - Територія МС "LINCOLN" . Как-как говорите..МС? А когда это было? А было это 10.03.2014 - вышла первая статья со словами "Територія МС "LINCOLN" розпочинає свою діяльність.". В 2014 году МС?? Та ладно...
2) Не смотря на вышеприведенное, организация МС Линкольн появилась еще ранее (если верить новостям сайта в то время, 2013 год).
3) Жилетка байкера - его имя и лицо. Хорошо. Давайте посмотрим на жилетку Виктора Памира в 2013-м году (!). Что мы на ней видим? Эмблема, в центре которой виднеется надпись "МС". (Фотографии есть на его социальных страницах)
Но новости нам говорят, что только 2 года спустя Линкольн получил статус МС.
То-есть Виктор Памир и все его сторонники сами обьявили себя МС на этой территории и спокойно ездили несколько лет? 
Или как парень с нашивкой МС стал МСС, чтобы потом героически получить статус того-же МС?
Мне добавить нечего, я просто констатировал общедоступные факты, выводы делайте сами.


0
21 ELPy   (15.11.2015)
Все сказанное Вами - верно в плане дат. В плане остального - я бы не призывала "делать выводы", потому как знаю некоторые подробности из первых рук - от г-на Дарка, моего земляка. Но не считаю нужным выкладывать эти подробности, потому как не мое это дело. Если Виктор сочтет необходимым прокомментировать сказанное Вами - он это сделает сам.

могу лишь сказать, что до официального признания и статуса МС "Линкольн" не позиционировал себя как доминирующая организация в регионе, а ездить никому никогда не запрещалось.

В контексте истории вспомнился лубенский "Марш", уже не существующий, участники которого носили нашивки МС, не представившись иерархии, но при этом также никто не объявлял себя доминирующей формацией в регионе. Не помню со слов того, кто рассказывал о "Марше", чем все закончилось и успел ли клуб получить статус в иерархии перед тем, как развалиться, но сам факт. Случай с "Линкольном" и нашивками без официального статуса - не первый и не последний в истории нашего мотодвижения, но по-своему уникальный, это уж точно!


0
23 Cat   (16.11.2015)
ELPy, людина перекручує факти на зручний для себе лад))

Я там написав, що бути мс в Гребінківському районі - себто не бути вольником і не бути байкером-це одне.

А мати статус МС в масштабах області-інша опера)


0
24 dzhulss   (16.11.2015)
То поясни що тут перекручено?
Два роки тому нашивка МС нічого не означала, а сьогодні це вже подія обласного масштабу?
Нашивка була? Була. МСС Було? Було (і це не я сказав, це все є на сайті). Тепер знову МС. Так, все вірно.


0
27 ELPy   (16.11.2015)
Шановний, а чому б Вам не задати свої питання Царю особисто або не попросити його вийти в обговорення і пролити світло на цей момент? Чи Ви боїтеся Паміра? не бійтесь, він не кусається smile


0
28 dzhulss   (16.11.2015)
Я пишу коментарі до подій на сайті та протиріч у статтях і часі. Ви переконуєте мене в зворотньоиу, тому Вам питання і задаю.
Я думаю не тільки мені було б дуже цікаво почути безпосередньо від нього, чи когось уповноваженого з клубу. Тому що те що кидають на сайті має провокаційний характер. Я з ним особисто не знайомий, і контактів його не маю.
Та і навіщо мені когось звати, за людину голосно говорять справи, які в деяких (деяких!) випадках схожі на дитячий садок та блюзнірство. Якщо Лінкольн вважатиме за потрібне - він усе пояснить, я думаю.


0
25 dzhulss   (16.11.2015)
Я уверен, что Вы знаете больше. Но. Я отношусь к тем людям, которые знают ровно столько  - сколько здесь написано. А, как видите, факты противоречат друг-другу. С одной  стороны справедливое байкерское братство, глобальное событие не только для города, но и области - МСС за пару месяцев получил статус МС от верхушки (Ваши слова).
А что с другой стороны? А с другой - лично президент Линкольна доказывает, что ездить в составе МС можно и без всяких там понятий, иерархий и т.п. 
Или то было детское баловство, а теперь мальчик вырос и пора уже заняться серьёзными делами? Или как? Ну либо на этом сайте кто-то врет или врал когда-то, а теперь пишут правду.


0
22 Cat   (16.11.2015)
dzhulss , читаємо уважно: клуб отримав домінантний статус в ПОЛТАВСЬКІЙ області. Там написано на жилеті внизу "Полтава" - видно вам?

А раніше був ГРЕБІНКІВСЬКОЮ організацією. 

Тобто виріс і територіально і статусно.


0
26 dzhulss   (16.11.2015)
Видно. Чому тоді раніше там не було написано "Гребінка"?


0
30 Cat   (16.11.2015)
dzhulss , гагага:)) чому, питаєш?)) я вже пишу із-під столу)) а чому повинно було бути написано "гребінка"? де це сказано? от не гребешся в темі - не блюзнірствуй) Бо реально смішно)


1
32 digitaleks   (17.11.2015)
wacko Ше один... Одні Шерлоки Холмси кругом... Як же людям хочеться викрити, схопити за руку того, у кого щось виходить краще ніж у них.
Шановні, відповіді "на поверхні"! І я більше ніж упевнений, що ви їх знаєте! Просто лукавите, і займаєтесь охотою на відьм.
Ну, ок! Поясню.
Колись Памір створив громадську організацію "Гребінківська районна молодіжна організація "Мотоклуб "Лінкольн". Саме під цією назвою (скорочено і переведено на англ. МС "Lincoln") створено сторінку на сайті. Пізніше, коли життєвий шлях Паміра перетнувся с шляхом Сергія "Дарк"-а, все стало так, як це заведено за законами байкерства, (всі послідуючі перейменування і т.д.). За законами, які Памір міг і не знати (він теж звичайна людина!) Не займайтесь дурницями. Не терпите Паміра - ну зустріньтесь, вискажіть своє відношення, виясніть стосунки. Шо ви намагаєтесь придратися до дрібниць (дат, написів, тощо...) мотоклубу, організації, яка особисто вам нічим не зобов'язана! Краще владу критикуйте! Думаю там є до чого дійсно придратися!!!


0
33 ELPy   (18.11.2015)
Саня, та нащо владу? Хай з себе починають, самі ж бо не святоші crazy


0
36 dzhulss   (18.11.2015)
Я запитую, тому що це подається у публічній площині інтернету, а не у приватній розмові. 
А тому хотілось би фільтрувати речі, які один-одному суперечать і все ж таки знати правду.
У Вашому пості я знайшов відповіді на питання, які приводив. 
Це краще ніж безглузді відгавкування на цілком адекватні факти. Дякую! Тепер все стало зрозуміло.


0
37 digitaleks   (18.11.2015)
Відверто кажучи, мені не зовсім зрозуміла мотивація "хотілося знати правду". Вірніше навіть не мотивація, а та настирливість, з якою люди на анонімних форумах шукають правду про сторонніх чи взагалі незнайомих людей. Таке враження, що ця інформація вплине на їх особисте життя.
Але в будь-якому випадку, радий, що ми знайшли порозуміння.


0
19 ELPy   (15.11.2015)
Дуже правильно зазначив Дарк про дружбу і взаємоповагу! Дійно, ми не в Штатах, часи не ті... і нема сенсу для міжклубних баталій, не кажучи вже про історичний характер стосунків між клубами та вільними байкерами. Дуже приємно бачити, як клуби підтримують один одного, і як керівництво МС тепло спілкується з вольниками. Статуси статусами, але дорога робить нас рівними незалежно від того, чиї кольори ми носимо та чи носимо їх взагалі. Так що... дуже приємно бачити, що разом з відданням належним історії сучасні байкери беруть із цієї історії найкраще і на основі цього найкращого просувають ідею дружби, миру і взаємодопомоги.
була там, бачила, чула. Суцільний позитив, ніякого натяку на те, що хтось вище, а хтось нижче! Вольники вітають клубників з успішною діяльністю, а клубники поважають вибір вольників на користь буття вільного райдера. Так тримати!


0
16 Александр   (14.11.2015)
Уважаемый автор, объясните пожалуйста, что такое Доминантный Мотоклуб Формации МС и кто такой выдающийся Сергей Дарк?? Так как в Google, я ничего не нашел ни про деноминацию, ни про дарка.. Для простого читателя вашего сайта очень интересно.. Чем эта встреча важная для Гребенки...


0
18 ELPy   (15.11.2015)
Александр, я не являюсь автором материала, но попробую на Ваш вопрос ответить.

Есть вольные байкеры - они могут кататься сами по себе, могут организовываться в сообщества типа МФК (мото-фан-клуб), у этих сообществ могут быть свои правила, руководство, устав. Но это - сообщества без претензии на иерархию.

А есть вот эта самая иерархия, корни которой уходят в историю американских байкеров. Клубные форматы МС или МСС - это, как говорится, не просто так. Есть целый ряд правил, прав и обязанностей. Есть верхушка (в эту верхушку входит и МС Legion, президентом которого является Сергей "Дарк"), есть территориальный раздел, есть клубы, доминирующие на той или иной территории. Обязанность этих клубов - следить за порядком в мотодвижении в пределах региона, встречать и сопровождать представителей МС или МСС из других регионов, проводить мотоциклетные мероприятия (мото-фесты или что-либо другое, не запрещенное уставом). Просто так зарегистрировать МС или МСС нельзя - чтобы вступить в иерархию, нужно представиться "верхним", а в пределах своего региона - доминирующей формации.

Иерархия в мотодвижении считается чем-то весьма значимым и престижным, носить цвета и символику клуба - большая честь, требующая обязательств. До статуса МС порой "дослуживаются" в течение нескольких лет, да и статус доминирующего клуба в регионе просто так "верхние" не дадут. В случае с Lincoln - клуб начинался как общественная организация, летом с разрешения "верхних" реорганизовался в МСС, а теперь официально получил статус МС, доминирующего в Полтавской области. Это немалое достижение, учитывая срок в несколько месяцев и юный возраст "Царя". Даже больше: такое стремительное развитие событий - это практически беспрецедентный случай для иерархии. Срок реально ничтожно короткий, а Президент "Линкольна" еще очень молод - и уже такие результаты.

И вот этот вот успешный клуб, получивший такой солидный статус за такой короткий срок - родом из Гребенковского района. Вот почему это событие настолько знаменательно для Гребенки и всего района в целом.


0
13 Partizan   (13.11.2015)
Я запитав, чому Гребінківський Лінкольн провів зустріч у Кручі, а не у Гребінці і все. Причиму тут п"яні чи трезві.. Так би і Гребінківці побачили гарні ноги та труси танцюристок!!!Як що це була "закрита - приватна " вечоринка, не для гребінківців нічого й її розмальовувати...Чому ж "Небеса" свої зустрічі проводять у рідному місті... А тут такий галас піднявся....


0
14 Cat   (13.11.2015)
partiya_, старий дідо,як пеньок, а ще хоче до дівок?  love lol


0
15 ELPy   (13.11.2015)
тому, що "Небеса" - це фестиваль для всіх, а подія, про яку йде мова, стосується лише клубу. Тому тільки керівництву клубу вирішувати, де проводити, кого запрошувати і все таке інше. Знову проведу паралель з весільними гульками - Ви ж не нарікатимете на молодят за те, що вони зробили СВОЮ подію так, як вважають за потрібне?
до речі, Гребінка бачила і ведучого, і шоу-балет "Флеш" на Параді наречених, так що не треба розказувати smile


0
10 xnett   (13.11.2015)
Зрозумійте правильно,я не проти Віктора як особистості,і його забав,просто не солідно всім вам йому в цьому підігрувать,мов би у нас нічого іншого нема лише він.
Це звичайна промушин компанія,яка нічого за мету немає,лише як задоволення своїх якихось дитячих мрій.
А про кошти...
Ну зрозуміло, то його діло куди витрачати їх,але.....
Але жаль що ви ніхто не зрозумів що я мав на увазі.
Просто те що він так пафосно відмічає якісь свої особисті події,і в той же час вас усіх втягує в це,недуже солідно,для вас.Стільки витрачено коштів,краще б життя комусь врятував,або допоміг нужденному,армії і тд..
Врешті-решт,не треба так за нього заступаться,я лише виклав свою точку зору.Ви такої думки,я трохи іншої,це ж плюрализм думок,не більше...
Ну взагалі то вибачте,я більше не буду чіпати вашого Царя.


3
11 Cat   (13.11.2015)
xnett , є певна організація , створена однодумцями. Вони ведуть свою діяльність, згідно Статуту, не порушуючи закон. Принагідно, допомагають, беруть шефство над кимось, з кимось співпрацюють, проводять свої заходи. Це злочин? Ні. В своєму напрямку мають певний ріст, визнання з боку тих, хто має вищий статус по їхній діяльності. Приємно те, що люди з Гребінки чогось добиваються, щось створюють, не відібравши і когось і працюють у вибраному напрямку. Це краще, ніж пити пиво, курити шмаль, красти чи вбивати. А стосовно святкувань - то ви згадайте недавні часи, коли закінчилися вибори, партії роздали штабні зарплати і всі генделика міста два тижні були зайняті приливанням виборів. Святкувати не заборонено законом. Лінкольн має бездоганну репутацію і є частиною Гребінки. Як і всі інші організації, що об"єднують людей за інтересами. Тільки  У Лінкольні вже люди і з інших районів Полтавщини. Хай ростуть.


1
12 ELPy   (13.11.2015)
у мене питання - а що поганого в тому, щоб досягати своєї мети і робити так, щоб мрії здійснювались?
Як на мене, то й весільні гульки - суцільна показуха, яка зводиться до "дивіться всі, ми поставили державу перед фактом, що спимо разом, і ми з приводу цього розфуфирились і не пошкодували бабла на їдло і бухло для купи родичів, яких навіть самі не знаємо". Але ж ніхто нічого не каже, коли людина викладає фотки з весільних гульок, бо для людини це - важлива подія (а для багатьох дівчат - здійснення дівчачих мрій).
Так от. Людина досягла певної мети - організація, яку вона очолює, здобула поважний статус. І це - свято не лише для очільника, а й для усіх, хто приймає участь у діяльності. Людина запросила на відзначення такої події почесних гостей і гідно зустріла їх. Від весільної показухи такий захід відрізняється лише характером, суть - та сама.
Так чому тоді весілля - це добре і правильно, а визначна і урочиста подія для організації - це самопіар і показуха? Тоді вже, шановний ораторе, чекаю какахи в бік всіх пар, які гуляють своє весілля замість того, щоб "зайнятись корисними справами" або "віддати гроші на благодійність".


2
17 digitaleks   (15.11.2015)
Жаль, що ви не зрозуміли, що ми маємо на увазі. Проблема не у Паміра (його не треба захищати). Проблема у тих, хто намагається придратися до будь-якої дрібниці. А ще смішніше - коли хтось, з якогось дива, вимагає пояснень.


-1
5 xnett   (12.11.2015)
А тепер розкажіть,кому все це треба?Я розумію амбіції Віктора аж пруть,але я хотів би зрозуміти кому кроме самих їх і його,цей міждусобойчик треба?
Це ж стільки бабал в чувака,що цілі танцювальні коллективи запрошує для свого кайфу і просто понтонуться перед пацанами з города?!
Якби він(вони) займались благодійністью,давали гроші на лікування якихсь бідних верств населення,чи ще щось подібне,а так,все це просто дитячі забавки.
Я розумію,що зараз всі почнуть говорити,що для Гребінки це круто,але це не курто,це дешеві понти
Потрібні реальні дії,і тоді люди зрозуміють,що цей клуб займається не самопіаром,і самозадоволення царя,а і чимось корисним для спіольноти.


2
6 digitaleks   (12.11.2015)
Як зручно, правда?
Заходити під вигаданим набором символів, і розповідати, хто, що, як і навіщо повинен робити!
Друже, я думаю Памір сам розбереться, куди йому витрачати свої кошти, де проводити заходи, робити щось корисне для спільноти чи займатись самопіаром клубу!
Ти чого так переймаєшся?


0
8 Cat   (12.11.2015)
digitaleks  , ти дивний) Переймається людина, як переймалася  і за ваші "Небеса". Не зайнята нічим, багато часу для переймання чужим життям і чужою дільністю. Вибори закінчилися, з"явилось більше вільного часу, можна і поперейматися.


1
7 Cat   (12.11.2015)
xnett ,  ви, бачу,  вмієте розказувати всім, хто і на що повинен витрачати свої гроші. Тобто у вас вдало виходить бути розпорядником Чужих коштів. та хай хоч і в піч викидає Свої гроші, вам, мій давній друже(я ж професійну етику вмикаю, не палячи ваш писок), повинно бути байдуже. Люди розуміють чим займається клуб і для чого. Як ви не розумієте - ідіть на дебати до президента))


0
9 ELPy   (12.11.2015)
Кому треба? Хоча б тим, хто там був (людям з Києва, Гребінки та Пирятина). Бо якби це не було потрібно тим людям, вони б там не були.

А куди Віктору і його мотоклубу втирачати особисті чи клубні кошти - це їхня справа. До речі, на відміну від деяких, Царь - дуже скромна персона, яка в разі благодійності не буде носитись із благими справами як півень з яйцем. І в чужу кишеню він теж не заглядає, а мовчки робить на свою. Бери приклад smile

далі - про самопіар. А хоч би й так - людина робить свою справу і піарить своє. Це дійсно варте поваги. І робить людина свою справу досить гідно, якщо хтось вдається до спроб самому набити собі рейтинг на імені цієї людини wink

а якщо потрібні реальні дії - іди і дій, а не обсирай людину, яка є гідною по життю, знає, чого хоче, і прямує до своєї мети.


1
4 ELPy   (12.11.2015)
Дуже рада за Царя! Статус МС - це неабияке досягнення, особливо зважаючи на короткий термін (кілька місяців - хоча зазвичай на отримання статусу МС йде не один рік) і на юний вік голови Мотоклубу.
Хочеться відмітити високий рівень організації заходу. Все було бездоганно. Дуже вдячна Царю за запрошення і ще раз вітаю "Лінкольн" з отриманням такого почесного статусу smile


-1
1 Partizan   (11.11.2015)
Чому ж це приславутий "Лінкольн" провів зустріч у В.Кручі, а не у РІДНОМУ МІСТІ!!! Гребінка не той рівень, немає де побухать, тобто провести "святкову вечерю" Сором Гребінці чи мотоклубу...


1
2 Cat   (11.11.2015)
partiya_  , якщо ви бачили когось із мотоклубу десь п"яним - дайте знати.


1
3 ELPy   (12.11.2015)
partiya_, якщо Ви знаєте, як правильно робити та організовувати - будь ласка, відкривайте мотоспільноту, отримуйте статус МС і вирішуйте, як, де і чим зустрічати своїх гостей. Які питання? smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ