Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.01.2014

У Гребінці працюють тимчасові пункти обігріву


Адреса пункту по обліку бездомних громадян: м. Гребінка, пров. Спортивний, 11


У Гребінці працюють тимчасові пункти обігріву

У зв'язку із погіршенням погодних умов та з метою надання невідкладної допомоги населенню і запобіганню загибелі бездомних громадян і безпритульних дітей в Гребінківському районі створено оперативний штаб вжиття термінових заходів.

Звернувшись у штаб, знедолені зможуть отримати консультацію і допомогу щодо надання обігріву, харчування, одягу, взуття та інших послуг.

Адреса штабу: м. Гребінка., пров. Димитрова, 1 (Гребінківська районна державна адміністрація). Телефон 91-2-65 (цілодобово)

При територіальному центрі діє пункт обліку бездомних громадян, де всі потребуючі можуть отримати теплий одяг, взуття та білизну зимового асортименту, допомогу у відновленні документів.

Адреса пункту по обліку бездомних громадян: м. Гребінка, пров. Спортивний, 11 (Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Телефони: 91-9-19, 92-2-49.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки гребінчанам обійдеться голодна кутя на Хрещення

На базі релігійних громад міста створено тимчасовий пункт обігріву, два ліжко - місця, організовано тимчасове перебування і харчування для осіб, які потрапили у складну життєву ситуацію на період сильних морозів.

Адреса цілодобового пункту обігріву: м. Гребінка, вул. Миру, 29, (приміщення церкви євангельських християн баптистів "Благодать" )

Також працюють цілодобово номера гарячої лінії: 91-5-84, ДПРЧ-25: 101

Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 1021
Категорія: Суспільство
Теги: Гребінка, пункти обігріву




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ