Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.02.2024

У Полтаві чоловік із ножем напав на продавчиню в магазині та вимагав гроші


Жителя Полтавського району обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі на 43-річну продавчиню,


У Полтаві чоловік із ножем напав на продавчинюЖителя Полтавського району обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі на 43-річну продавчиню, що стався 21 лютого в Київському районі обласного центру. 37-річному фігурантові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Повідомлення про напад озброєного чоловіка на працівницю крамниці, розташованої на вул. Сінній, надійшло до відділу №1 (Київський район) Полтавського районного управління поліції 21 лютого близько 20-ї години.

Під час проведення на місці події слідчих дій та оперативних заходів поліція встановила, що зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у 43-річної жінки гроші. Коли продавчиня почала кликати на допомогу, нападник вихопив товар та втік з магазину.

Станіслав Коротаєв, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №1, повідомив:
 
«Під час реалізації оперативно-розшукових заходів ми встановили причетність до кримінального правопорушення 37-річного жителя Полтавського району. Йому вже вручили підозру у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану та обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає покарання – від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
У Полтаві чоловік із ножем напав на продавчиню


Схожі матеріали:
👁 512
Категорія: Події
Теги: полтава, розбійний напад




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ