Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.07.2011

Свята та будні в таборі «Трудолюб»



Свята та будні в таборі «Трудолюб» на Гребінківщині

Традиційно на базі Ульяновської ЗОШ І-ІІІ ступенів  щороку працює табір праці та відпочинку «Трудолюб».

Перебування в таборі дає можливість дітям оздоровитися, зайнятися суспільно-корисною працею, показати свої здібності.

Цього року в таборі «Трудолюб», який розпочав свою роботу 1 червня, перебуває 30 учнів під керівництвом Дяченко Ольги Тадеївни та вихователів Бондаренко Володимира Андрійовича, Бабіченко Людмили Петрівни, Головін Світлани Олексіївни, Низової Надії Петрівни.

Перший день був присвячений організаційним моментам. Всіх учасників табору було поділено на дві ланки: «БЕМС», до якої входять учні 10 класу та частина дівчат 8 класу, та «Ельдорадо», до якої ввійшли учні 7-8 класів. Діти робили емблеми, підбирали пісні для своєї ланки.

Загін «БЕМС» придумав оригінальний девіз – «Бойові, енергійні, молоді, симпатичні», а Таня Наточій (загін «Ельдорадо») склала вірш про свою ланку, останні рядки якого звучать так: «Нам робота дає крила.

В дружній праці – наша сила. Тут щастя в корисних ділах, А відпочинок – в розумних словах. За все беремось весело і радо, Тому загін свій звемо «Ельдорадо». Командні пісні теж були досить оригінальними. Дівчата із загону «БЕМС» заспівали відому всім пісню «Как здорово», а «Ельдорадо» - «Одна калина». Крім того, було обрано секретаря – Марину Куліш.

Почесну місію прапороносця було доручено Олександру Даценку. До того ж, у таборі видається газета «Табірний вісник», кореспондентами якої є Інна Кириленко, Яна Тютюнник, Віта Шарпило. Кожного дня кореспонденти беруть інтерв’ю в учнів, проводять опитування, фотографують, а потім публікують підсумки своєї роботи.

Багате табірне життя і на розваги. Вихователі проводять ігри, конкурси, вікторини, спортивні естафети. Бондаренко Володимир Андрійович показав майстер-клас по роботі з компасом, а потім провів пізнавальну гру «Відшукай скарб», де перемогу здобула команда «БЕМС».

Також учні мали змогу показати свої інтуїтивні навички та інтелектуальні здібності у «Шоу на два мільйона», яке проводила Інна Кириленко.

У грі брали участь Марина Куліш та Стас Миколаєнко, які показали всі свої вміння. Ясна річ, що розігрувалися не гроші, а цукерки. Учасники та глядачі лишилися задоволеними від цього дійства.

Перебуваючи в таборі, учні , крім традиційних екскурсій класом, відвідали Березову Рудку. Варто відмітити й старання наших кухарів Пошної Т.С. та Марченко Н.І., завдяки яким приготовані страви були різноманітними та дуже смачними. Наше табірне життя було цікавим та оздоровчим завдяки допомозі спонсорів.

Ми висловлюємо подяку директору СТОВ «Ульяновське» Осташку В.І. та приватним підприємцям Кириленко С.М. та Степаненко С.І. Табірне життя насичене на яскраві моменти, щирі посмішки, активну працю. Всі в таборі надзвичайно дружні, підтримують одне одного і неодноразово виправдовували девіз табору: «Один за всіх – і всі за одного!».
 
Автор: Інна Кириленко та Віта Шарпило,
кореспонденти табірної газети


Схожі матеріали:
👁 1995
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ланка, Ульянівка, табір «Трудолюб», учні




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ