Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.08.2011

Ми не безглузді - ми інші



Ми не безглузді - ми інші

Усі здійснюють дурниці. Хто мимоволі, хто цілеспрямовано. Але тільки про жіночу дурість складають анекдоти. Хоча жінка може бути піднесеною, неймовірно утвореною і чудово нелогічною.

Таке почуття гумору

Чоловіки своєрідно жартують, що жіноча дурість має відмінну властивість: її легко не помітити.

Так, ми часто плутаємо, де ліво, а де право. Ми спізнюємося на побачення, і легко можемо застрягти в супермаркеті. Але, по-перше, там якраз сезон розпродажів, а по-друге, дівчина повинна спізнюватися, навіщо відразу чіпляти ярлики про топографічний кретинізм.

А водіям таксі взагалі треба попрацювати над своїми манерами, а не пирхати, коли дівчина із заднього сидіння рукою показує, куди повертати. Навіщо вам дзеркало заднього виду? І заспокойтеся, бога ради, може, у нас таке почуття гумору.

Чарівна дурість

Ми не козиряємо слабкістю підлоги і підвищеною емоційністю як якоюсь фізичною перевагою, що дарує всепрощення і поблажливість. Проте чоловічу думку відносно нашого складу розуму сприймаємо як особисту образу.

Хотілося б на вас подивитися у разі кинутої побіжно фрази: "Дурень - що з нього візьмеш".

Ми, так само як і ви, вчимося, працюємо, будуємо особисте життя і кар'єру. І - так, точно знаємо, чим вам треба живитися, з ким спілкуватися і як займатися любов'ю. Ми просто тонше відчуваємо. І, до речі, при цьому за собою доглядаємо і відмінно виглядаємо. Але іноді хочеться полоскотати собі і вам нерви, наступаючи на одні і ті ж граблі. А що, маршрут адже перевірений!

Дурість або людяність

Знайома дівчина вирішила кинути хлопця. Але рубонути з плеча: "Пробач, дорогенький, ти мені до бісиків набрид" - аж надто грубо. Вона попросила свого знайомого зіграти роль суперника, який, зневаживши усі моральні засади, завоював дівчину, зруйнував, так би мовити, щасливу пару. З боку усе бездоганно.

Дівчина доводила собі і слухачам, що для чоловіка краще бути побитим суперником, чим що нокаутує дівчиною. І ніхто не посмів чинити опір такому феєричному плану. Зате ще місяць спостерігали африканські пристрасті з розмовами по душах, розпиванням на двох і мізансценою - мордобоєм. Знайомі робили ставки, робили висновок парі, веселилися, загалом. І хто тут дурень?

Дурість - зброя масового ураження

Наташа (25), знаходиться в пошуку


- Ще в шкільні роки був у мене однокласник, який просто дістав своїми підкатами. Слава богу, школа у минулому, але тут він знайшов мене в "Однокласниках". Списалися, запропонував зустрітися, і знову - здрасьте.

Коротше, треба було щось робити, і я пішла в настання.

Де працюєш? Зарплату не затримують? А мама окремо живе? Дітей любиш? Хочу п'яти. З іменами не морочся. Вуди Ален - Хі-хі - знаєш, політикою не цікавлюся. Як, вже йдеш?

Більше ми не бачилися, правда, знайомі потім передавали його дуже безсторонні висловлювання відносно моєї голови.

Любов = дурість


Олена (21), студентка

- Колишній хлопець виставляв мене перед своїми друзями, як пуделя в цирку на загальний огляд.

- Лєнка, розкажи цей анекдот на французькому. Бачили? О, а Шекспіра процитуй в оригіналі. Класна, правда?

І ти вариш борщі, гладиш сорочки, в'яжеш светри, труїш анекдоти в особах і на декількох мовах, а потім раптом розумієш, що, незважаючи на загальну ерудованість, привабливість плюс ще масу достоїнств, перетворюєшся на ідіотку. А усе - любов. Саме вона примушує лепетати як придурочную: "Милий, про що ти думаєш"?, "Розкажи що-небудь", "Як ти мене любиш"?

І застрявати у ванні на дві години: потрібно адже бути красивою; і на ганчірки витрачати величезні суми, і стільки ж часу. І хто після цього посміє сказати, що розумна дівчина не може різко подурніти із-за спільного з чоловіком проживання?

Правда, хлопці наполягають на своїй версії - мовляв, була дурна, просто не розгледів. Але - я вас благаю!


Коментує психіатр Гребінківської районної лікарні:

- Насправді у світі повно ідіоток, в голові яких спочатку природою мало закладено. Але зараз не про них.

А про те, що ми і правда різні - чоловіки і жінки. І по-різному сприймаємо світ, любов, стосунки, сім'ю.

Для жінки дуже важлива романтика, прояви почуттів, висловлена відчуттів.

Чоловік сприймає світ конкретно, реально. Для нього не важливі дрібниці. І якщо я тебе досі не убив, ясно, що люблю. І нічого соплі розпускати.

Жінки діють не розумом, а інтуїцією, відчувають слабкі місця чоловіків і уміло ними користуються. Але, на жаль, від любові навіть найрозумніші дурнішають. І чим старше жінка, тим сильніше затьмарення мізків. Вона може пожертвувати усім заради хвилинного володіння цією самою любов'ю. І, напевно, в цьому уся привабливість жінки. Чоловікам подобається жіноча безпосередність, непередбачуваність, нелогічність, хоча багато хто називає це дурістю.

Схожі матеріали:
👁 1608
Категорія: Суспільство
Теги: Нелогічність, Безпосередність, Гребінка, жінки, Дурість, кохання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ