Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.10.2011

Звітно-виборча конференція Гребінківської районної організації ветеранів



Звітно-виборча конференція Гребінківської районної організації ветеранів

Минулого тижня у сесійній залі Гребінківської районної ради відбулася 9 - та звітно - виборча конференція районної організації ветеранів України. На конференцію було обрано 89 делегатів на звітно - виборчих зборах у первинних організаціях.

У роботі конференції взяло участь 78 делегатів, а також запрошені керівники району, голови сіл, керівники організацій, вузлової та районної лікарень, територіального центру та інші.

У роботі конференції взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації В. О. Пісня, голова міста Ф. Г. МІлевський, керуючий справами районної ради О . В . Зоркін.

У фойє зали засідань були представлені виставки виробів, створених руками юних гуртківців будинку школяра, книжкову виставку представила районна бібліотека. Цікавими були і експозиції фотовиставки. Також були представлені інформаційні матеріали в допомогу ветеранам від територіального центру, пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення, районної лікарні та аптеки.

Роботу конференції відкрив голова ради районної організації ветеранів В. М. Неруш, представивши звіт про роботу районної організації ветеранів за період з 21 жовтня 2007 року до 21 жовтня цього року.

- Одним із напрямків діяльності районної організації у звітному періоді, - зокрема доповідав голова Гребінківської ради районної організації ветеранів В. М. Неруш, - була участь у героїко - патріотичному вихованні молоді на кращих традиціях старших поколінь, культурного і духовного надбання, поваги до батьків, збереження спадкоємності поколінь, сприяння увічненню Перемоги у Великій Вітчизняній війні, турбота про збереження пам 'ятників і меморіалів захисникам Вітчизни.

Задля відстоювання історичної справедливості ветерани є активними учасниками всіх заходів, що проводяться в Гребінківському районі з нагоди святкування професійних свят, Дня захисника Вітчизни, Дня Перемоги, Дня ветерана і інших державних свят і принагідно виступаючи перед учасниками зібрань з відчуттям відповідальності призивають суспільство берегти мир і спокій, мати порозуміння і згоду задля єдності держави.

Окрім того, В. М. Неруш у своєму виступі наголосив на тому, що важливим завданням звітно - виборчої конференції є оновлення активу ветеранської організації Гребінківського району за принципом спадковості поколінь, тобто введення до складу ради і президії ради ділових і авторитетних людей із числа ветеранів праці, дітей війни, ветеранів військової служби міста та району.

Також учасники конференції заслухали звіт голови ревізійної комісії М. І. Вовка. В обговоренні двох доповідей взяли участь перший заступник голови Гребінківської райдержадміністрації В.О. Пісня, директор територіального центру В. В. Роспопов, ветеран праці із Слободо - Петрівки Г. П. Коваленко, голова первинної організації райвідділу освіти М. М. Скрипка, голова первинної організації дистанції сигналізації і зв'язку та усього залізничного вузла Гребінка П. П. Басенко, голова первинної організації Олександрівської сільської ради Г.Л.Денисенко, а також інвалід Великої Вітчизняної війни П. Т. Дзюбенко.

За підсумками роботи було прийнято відповідне рішення, робота визнана задовільною, звіт ревкомісії затверджений. Було обрано делегатів на обласну конференцію Полтавської обласної організації ветеранів, яка відбудеться 8 грудня 2011 року. Окрім того, відбулися вибори ради і ревкомісії Гребінківської районної організації ветеранів. Раду районної організації обрано у кількості 33 осіб, а ревізійна комісія у кількості З чоловік.

По закінченню конференції відбувся пленум, на якому було обрано голову районної ради ветеранів та презид ію ради ветеранів Відкрив пленум перший заступник голови райдержадміністрації  В.О.Пісня і рекомендував обрати головою Гребінківської ради районної організації ветеранів В. М. Неруш, кандидатуру одностайно підтримали і обрали одноголосно. По другому питанню виступив голова, і вніс пропозицію обрати президію ради у кількості 13 осіб. На цьому пленум закінчив свою роботу. По закінченню конференції учасники художньої самодіяльності територіального центру подарували усім присутнім чудовий концерт.

Світлана ПЕДОРЯКА
«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1542
Категорія: Новини Гребінки
Теги: рада, організація ветеранів, Ревкомісія, конференція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині нетверезий водій злетів у кювет (ФОТО) На Полтавщині нетверезий водій злетів у кювет (ФОТО)
Поліція Полтави припинили злочинну діяльність групи, яка ... Поліція Полтави припинили злочинну діяльність групи, яка ...
У Полтаві перед судом постануть члени злочинної групи, як... У Полтаві перед судом постануть члени злочинної групи, як...
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ