Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.10.2011

Грабіж на Гребінківському залізничному вокзалі



Грабіж на Гребінківському залізничному вокзалі

3 жовтня 2011 року, о 02-15 до чергової частини ЛВ на ст. Гребінка надійшло повідомлення по телефону від інспектора ПС про те, що до чергової кімнати міліції на залізничному вокзалі ст. Гребінка з усною заявою звернувся громадянин Ф., 1996 р.н., що проживає в одному із сіл Гребінківського району, проте, що цього числа близько 01-10год невідомий громадянин на пероні залізничного вокзалу ст. Гребінка в районі туалету біля пішохідного мосту відкрито заволодів його спортивною курткою чорного кольору та кросівками білого кольору, та зник в невідомому напрямку.

На місце події направлено слідчо-оперативну групу і при проведенні оперативно розшукових заходів по гарячих слідах був затриманий житель Гребінківського району громадянин В.

Як виявилося, непрацюючий, раніше судимий за ст.185ч.І Кримінального кодексу України (крадіжка) в 2011 році Гребінківським районним судом, у якого були знайдені І вилучені особисті речі потерпілого.

По даному факту велася перевірка, яка виявила, що 02.10.2011 даний громадянин вчинив вдома сімейну сварку, дружина викликала наряд міліції, і чоловік був доставлений до районного відділу.

Працівниками міліції був складений адміністративний матеріал за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Ввечері близько 22 години громадянин В. прийшов на залізничний вокзал ст. Гребінка і вирішив прогулятися.

15 річний юнак в цей час чекав на відправлення електропотягу, який слідував до м. Полтава, де той навчався. Зовсім випадково хлопець зустрів свого односельчанина, громадянина В., який умисно відвів меншого до туалету за пішохідним мостом, адже ця ділянка була слабо освітлена.

Погрожуючи розправою і ударивши хлопця чоловік зняв з нього куртку і кросівки, а. натомість лишив йому свої. Вказавши потерпілому, щоб той сідав в потяг і їхав, чоловік зник з вокзалу.

Але юнак не розгубився і відразу ж звернувся до працівників міліції, що несли службу на пероні залізничного вокзалу. І невдовзі підозрюваний був затриманий працівниками лінійного відділу на ст. Гребінка по вул. Петровського.

На даний час порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Слідство веде ЛВ на ст. Гребінка. До громадянина В. заснований запобіжний захід у вигляді взяття під варту, на даний час він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Старший оперуповновадений
БЗПВ СКР ЛВ на ст. Гребінка


Схожі матеріали:
👁 1807
Категорія: Події
Теги: грабіж, працівники міліції, кримінал, залізничний вокзал, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ